Nagyon könnyű dolgod van, ha a csajodnak van valamilyen kattanása. Kinézed az aktuális menőséget, és már húzhatod is elő a bankkártyádat. Ha mégsem megy ilyen könnyen, akkor itt egy lista, hogy mit vegyél annak a csajszinak, aki minden idejét az edzőteremben tölti.

Withings okosóra

Akkor a legjobb, ha valami funkcionális és gyönyörűséges is egyben, ezt a szintet pedig szépen hozta a Withings, amikor megalkotta az okosóráját, a Steel HR Rosegoldot. Sportosan elegáns, és minden benne van, amire szükség lehet:

multi-sport funkció, aktivitáskövetés, pulzusmérés, okostelefon értesítések és még figyeli az alvásciklust is, ráadásul 25 napig bírja egy töltéssel.

Plusz jó, hogy nem csak sportoláshoz néz ki dögösen: a csajod karján maradhat a medencében, viheti edzeni is, a két út között meg pláne használható, annál is inkább, mert csatlakoztatott GPS funkció is van benne. Ezzel maximum akkor lőhetsz mellé, ha éppen két napja vett egy ugyanilyet magának.

Sunny Life fitnesz szett

Ezeket a dolgokat mindenképp vinni kell edzeni, akkor is, ha kapkodva húzod elő a szekrényből. Felér egy dizájncsókkal, hogy létezik ez a variáció, ami egy cuki neszeszerbe sűríti a lényeget.

Csupa olyasmi, amire szüksége lesz, és közben minden passzol egymáshoz, akárcsak egy gondosan kiválasztott ruhánál. Az ilyen stílusérzéket pedig igencsak díjazzák a nők.

Sanabul bokszkesztyű

A csajod már túllépett a futógép korszakon? Akkor tuti ajándék a bokszkesztyű, mert ez most a legújabb őrület. Csajok a ringben? Elsőre talán meglepő, de azért szexi.

Csak nézd meg az arcát, amikor először felhúzza a kezére a tökéletesen rá illő, belülről puha kesztyűt! Jó viselni, jó benne edzeni, és könnyű tisztán tartani - neked pedig csak a színét kell ügyesen kiválasztanod.

Alo jóganadrág

A jóganadrágok Ferrarija. Szuper design, harmadik generációs anyagok. Nem olcsó mulatság, de cserébe nem adja fel két-három hónap után. Ha pedig a jógához erős érzelmi kötődés is társul, akkor jobb, ha van hozzá egy állandó viselet.

Sőt akár otthon is hordhatja egy csinos kis pólóval - ezt neveznénk mi win-winnek.

Puma Defy sportcipő

Ha Selena Gomeznek megfelel, akkor jó lesz Neki is, hidd el. Az a tök jó ebben a csukában, hogy nem csak sportolni szuper, hanem egy farmerrel is megállja a helyét. Lehet, a férfiaknak nem a világ legfontosabb kérdése a fitnesztermi divat, a csajodnak annál inkább, ezért aztán odáig lesz majd az extra figyelmességtől.

Ezzel a cipővel az egészségre is gondolsz, mert okosan kitaláltak mindent, a talpvastagságtól (3 cm) a felhasznált anyagokon át egészen a szuperkönnyű súlyig (274 gramm).

Nemsokára újra jelentkezünk még több ajándékötlettel, ha itt nem találtad meg, amit keresel, látogass el a Mit vegyek a csajomnak? oldalra, és kutass tovább.

És ezt olvastad már?
„Nekem az ötmilliós luxusóra is csak egy darab acél, amibe bele kell tolni a vésőt”