Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha férfi vagy, akkor úgy tippelünk, hogy a fentiek közül legalább eggyel rendelkezel – szakállal, hajjal vagy említésre méltó mennyiségű testszőrzettel. A teremtő adta szőrtömeget pedig nem árt gondosan ápolni, egyrészt saját igényességedért, másrészt a szebbik nem elismeréséért. Méghozzá így.

Pontos finomvágás, kíméletes hossznyírással

Míg egy hosszú, női hajcsodánál alig látszik meg, ha két centi helyett négyet nyestek le itt, ötöt meg ott, addig a rövidebb férfihajnál szinte minden milliméter rövidülés és aszimmetrikus hosszelértés nagyon látványos. Ezért érdemes olyan haj- és szakállnyírót választani, mellyel tökéletes precizitással tudod trimmelni a frizura és a szakáll fazonját is. Ilyen darab a Panasonic ER-GC71-es szakáll- és hajvágója, mellyel nem egy, kettő vagy öt, hanem összesen

38 beállítás

elérhető egy és húsz milliméter között, szóval nincs az a hatalom, hogy ezen a ketyerén ne találd meg a hajadnak vagy arcszőrzetednek megfelelő pengehosszt.

Apropó, pengék: a mozgó penge speciális élkialakításának köszönhetően a régi modellekre köröket ráverve képes leszedni azokat a szálakat is, amelyek szinte mindig kimaradnak borotválkozásnál. Az olyan kényesebb arcrészeket is profin simíthatod vele, mint az elvágólagos vonalak: hajszél, állrész és egyéb, eddig neccesebbnek gondolt területek. Hozzá még időtállóságban is aranyérmes: a 45 fokos éllel rendelkező pengék rozsdamentes acélból készülő, nagyon tartós darabok – mi sem mutatja ezt jobban, minthogy az egész házat leöblítheted folyóvízben. Meg ami még számít: csinos is az ezüstös-metálos kialakítás, valamint ergonomikus formatervezésének köszönhetően könnyen simul a kezedbe és csak arra vár, hogy kedved szerint vezetékesen vagy vezeték nélkül tökéletesíts vele mindent nyakon felül!

Ha pedig már kicsinosodtál arcban és fejben, de vannak még a testeden olyan részek, melyek kiigazításra szorulnak, gond egy szál se (tudjuk, pocsék szóvicc), mert mutatunk egy olyan borotvát, ami ezekre a részekre is a legprofibban gondol!

Reméljük, hogy nincs szükség rá, de ha mégis most jönne az a rész, mikor elkattintanál innen, mert azt gondolod, ugyan a férfinak miért kéne bármit is tennie a testszőrével, akkor állj meg egy percre és gondolj bele: szerinted mennyire igényes és vonzó egy orbitális hónaljkutya vagy egy beláthatatlan bozótos a lábad között? Jó dolog, hogy az inged három centire eláll a mellkasodtól, mert annyi rajta a szőr? Ha magadért nem is (de azért jó lenne azért is), a partneredért mondjuk tuti jó lenne a zavaróan sok szőrből ritkítani egy sort. Mert igen, a nőket is baromira zavarja a sok szőr, egyrészt benne marad rengeteg kellemetlen szag, másrészt nem szép egy-egy kiburjánzó orr-inda, plusz intim együttlétekkor is nagyon fullasztó, beakadós és kényelmetlen a rengeteg testszőr. Ha ő megtesz neked annyit, hogy tetőtől talpig tükörsimára varázsolja magát, akkor te is viszonozhatnád ezt az igényességbeli szívességet a másikért. A dolog pedig se nem kényelmetlen, se nem fájdalmas, hanem igazából pofonegyszerű!

A Panasonic ER-GY10CM504 7 az 1-ben szőrtelenítő készletével ugyanis egyetlen egy kütyüben megvan az összes olyan okosság, amivel szakállat, arcot, hajat és testet is szőrteleníthetsz a magad igénye szerint!

Ez az akár zuhany alatt is teljes biztonsággal használható, férfiasan minden-az-egyben cucc 3-15 milliméteres vágástartományban vágja le vagy ritkítja, trimmeli a szőrzetedet. Finom kialakításának köszönhetően nem fog felsebezni a legérzékenyebb területeken sem, plusz attól sem kell aggódnod, hogy lemerül az eleme, mivel egyetlen töltés után már akár 50 percig használhatod egy szuszra vezeték nélkül! És nem csak szárazon, hanem mint mondtuk, akár zuhany alatt is bátran nekivághatsz a bozótosnak a négy, különleges tervezésű fésűfejnek köszönhetően, mellyel akár fél milliméteresre is levághatod a hajad vagy bármi mást, aminek jól áll a fél milkó!

Ja, és nem csak a könnyen elérhető testszőrzetet ritkítja, hanem speciális fejének köszönhetően másodpercek alatt megszabadulhatsz az orr- és fülszőröktől is!

Szóval ha eddig nem volt rendes szakállvágód vagy borotvád, akkor ezt a kettőt nagyon ajánljuk, mert multifunkcionálisak, jól néznek kis és nagyon értik a dolgukat – akárcsak te!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.