Valahol érdekes azt elképzelni, hogy a világ szőröstökű, vagy csak túl hangosan üvöltő vezetői otthon, a négy fal között hogyan viselkednek, milyen szokásoknak a rabjai, és egyáltalán, milyen pizsamát, mamuszt húznak magukra, amikor eljön a nagy pillanat.

Az Etsy szerette volna megoldani ezt a problémát, ezért legyártott egy rendhagyó mamuszkollekciót. Különböző színű, mintázatú és típusú tankokba bújhatunk bele a hűvös esték során, no meg aztán van amerikai és orosz zászlós is, és a vörös csillag is ott virít egyen-egyen, hogy Észak-Koreára is bátran asszociálhassunk.

  • Bár igaz, Putyinról egyre kevésbé a tankok jutnak az eszünkbe – hanem egyéb hadi borzadályok –, de az oroszokról azért továbbra is simán;
  • Kim Dzsongun pedig főként egy hormonkezelt rakétaember benyomását kelti előttünk, de azért egy ilyen menő mamuszt ő is a lábára kapna.
  • És Trump? A hosszúra kötött nyakkendőjéhez tuti smakkolna egy ilyen tankos lépő, azt is simán elképzeljük, amint világhódító Twitter-üzeneteit teljesen kivörösödött fejjel egy ilyen cuccosban kezdi el pötyögni. Teljesen életszerű.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
„Nekem az ötmilliós luxusóra is csak egy darab acél, amibe bele kell tolni a vésőt”