Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha egy távoli, egzotikus helyre vágyunk, akkor a komfortról és a minőségi szolgáltatásokról le nem mondva szívhatunk „egy levegőt” a vadon élő állatokkal, de éppenséggel ha nem minden óhajunk a szafari és az oroszlánles, akkor egy csendes, nyugodt célpontot is választhatunk magunknak. Például Zanzibárt.

A Zanzibár-szigetcsoport nagyobbik szigetén, Unguján járunk, itt található a Zuri Zanzibar, amelynek ötvenöt bungalója, lakosztálya és villája közül válogathatunk, melyek többsége az Indiai-óceánra néz.

Az ingatlanhoz tartozik egy 300 méter hosszú privát strand, hogy teljes legyen az élmény. A szállások a buja környezetben helyezkednek el, a nádtetővel befedett és egyéb természetes anyagokkal felvértezett lakok igazán különleges trópusi hangulatot adnak az egész üdülőhelynek. Nem mintha nem lenne már önmagában is elképesztő, hogy milyen karizmatikus táj veszi körül a birtokot.

Ez is érdekelhet:

Újraértelmezi a magasélet fogalmát New York következő jelképe - Roadster

Nem nehéz kitalálni, miről kapta a nevét a felhők alját simogató építmény: a város legnagyobb és legismertebb parkjáról, melyre pazar kilátás nyílik a 131 emeletes és 179 lakosztályos épületből.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.