Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Hetes lista szettekből, melyeknek nagyon nem kellett volna megtörténniük. Jared Leto toronymagasan viszi a prímet.

Legelviselhetőbbtől a koronás legrosszabbig haladva mutatunk hét férfi hírességet, akiknek nem jött össze ez a divat nevű dolog idén.

7. Meek Mill

A Nicki Minajjal is együtt csapató hiphopper és rapper húdegettósan akar öltözködni, de nagyon nem jön össze neki. A hivatalos eseményekre hordott melegítő szerintünk csakis Királynak áll jól, a többieken nagyon erőltetetten és bénán fest.

6. Leonardo DiCaprio

Míg környezetvédelmi és színészi teljesítményét is idén már potom ugyanannyira lehet díjazni, DiCaprio a stílusára sajnos egy leülhet, elégtelent kap. Mikor a kétezres évek elején bejött ez a térdig halásznadrág, akkor is béna volt, nemhogy 16 évvel később – és apukahasra feszülős pólót venni sem volt túl okos ötlet.

5. Tyga

Bang, comma switch the lanes! - csapja nekünk Tyga, a nagyon high rollaz rapper. Viszont a szájából elhangzó szövegek kemény szövegekkel köszönőviszonyban sincs ez a nagyon-próbálkozik-de-nem-jön-össze outfit, ami leginkább egy túlméretezett szemeteszsákra emlékeztet.

4. Chris Brown

Valahogy rappersoron nem igazán jön össze ez a divat-dolog 2016-ban – Chris Brown újabb ékes bizonyíték erre. Ez a nyomott kabát nem tudja eldönteni, hogy elegáns vagy metál legyen, a feszülős cerkanadrág és a leszolgált, alsópolcos sportcipő sem segít sokat a megjelenésen.

3. Cam Newton

Na ez a szett a baromi ékes bizonyíték rá, hogy pénzzel nem vásárolsz stílust: ez a Versace leggings nadrág 850 dollárba került, és…. Éshátőőő……

2. Cole Whittle – DNCE

A „Cake By The Ocean” számukkal híressé lett, amerikai funk pop és dance-rock banda basszusgitárusa (soha nem hallottunk a számaikban basszusgitárt) Cole Whittle mintha totál random dolgokat aggatna magára és egyetlen cél vezérelné: nézzenek ki szarul és rohadtul ne illjenek egymáshoz. Ha ez volt a cél, teljesen sikerült.

1: Jared Leto

Végül az idei év divatkatasztrofális férfihírességeinek Arany Málnása nem lehet más, mint a Gucci-rajongó Jared Leto. Annyira rémes ez az összeállítás, hogy mi szégyelljük magunkat helyette – hozzá még nem is volt két fillér, ugyanis tetőtől talpig Guccit visel. Miért. MIÉRT. 

Igen, szörnyű összeállítások voltak, de egyvalamire jók: tanulni belőlük, hogy mi semmi esetre se kövessük el ezeket a hibákat. Akármennyi pénzünk van vagy eladott lemezünk, akkor se.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.