Ha az emberiség fázósabbik feléhez tartozol, akkor ezzel az öt menő, hasznos, de legelsősorban meleg kiegészítővel átvészelheted, ami most jön időjárás szintjén.

Nem is fűzzük tovább az előszót, hanem mutatjuk is a termékeket!

Nordic Heater Sapka – Fjällräven

Ár: 72,95 euró

A svéd rókás ruhagyárosok leginkább kültéri és extrém időjárási viszontagságok között is védő, uniszex ruhákra szakosodtak, így érdemes bennük bízni, ami a téli melegen tartást illeti. A fejednek nem is kell tökéletesebb védelem, mint ez az extra meleg sapka, ami ellenáll a szélnek, esőnek és a hatalmas hidegnek.

Kényelmes szintetikus szőrmével bélelt belsejének köszönhetően melegen tarja a fület és mivel hat színben is elérhető, biztos, hogy megtalálod köztük a neked való stílust.

Sál – Zara Man

Ár: 6,995 forinttól

A férfiak sokszor hajlamosak elfelejtkezni a sállviselésről, pedig nagyon jó dolog az a nyaknak és a torokgyulladás külső megelőzésének.

A Zara férfirészlegében számos sál közül választhatsz: az egyszínű, elegánsabb daraboktól a mókásabb, mintásabb sálakig – de azért nagyon figyelj, hogy ne egy ősziesen könnyű darabot vásárolj, mert semmit nem fog megfogni a téli fagyokból.

Polar Expedition Fleece Pulóver – Fjällräven

Ár: 280 dollár

Az északi expedíciós elnevezés önmagáért beszél: extrém zord hidegekre teremtette a Fjällräven ezt a négyféle színben rendelhető, cipzáras pulóvert. Ezt a terméket, csakúgy, mint a fent említett sapkát mellesleg volt szerencsénk kipróbálni, és hát szókimondóan annyiban tudnánk összegezni, hogy nagyon-nagyon nem szarral gurigáznak a svédek.

Nem kell három perc, hogy teljesen átmelegítsen ez a kapucnis, belül elképesztően jól bélelt pulcsi, miközben nem érzed azt, hogy ötszáz kiló lenne rajtad, hanem könnyen tudsz mozogni. Szóval ha baromi fázós vagy, akkor érdemes egy ilyenbe invesztálni: évekig jó lesz és extrém sportokhoz is bátran viselheted! A Fjällräven darabjait pedig ezentúl megtalálhatod az éppen most nyílt üzletükben, a több, mint ezer négyzetméteres soroksári Mountex branc cornerjeként!

Kesztyű – Zara Man

Ár: 8,995 forinttól

A kesztyű több szempontból is olyan téli kiegészítő, amit bűn kihagyni. Egyrészt melegít persze, másfelől stílusos divatelem, harmadrészt vezetni is sokkal kényelmesebb benne, tömegközlekedési eszközökön pedig megkímél, hogy végigfogd mindenki után a kapaszkodót.

Férfiaknak kifejezetten bőrkesztyűt ajánlunk: stílusos, férfias, és jobban véd a széltől, mint a pamut darabok.

Sízokni – Mountex

Ár: 6,490 forint

Végül pedig törődj egy kicsit többet a lábaddal: nagyon sokan ugyanis alulról felfelé fázunk meg. Egy kényelmes, meleg, hosszú szárú sízoknival nem csak maximális komfortot élvezve hódíthatod meg a havas hegycsúcsokat, hanem ha tényleg nagyon zordra vált a városi idő, a mindennapi járkálás során is jó szolgálatot tesz.

Fázásmentes telet kívánunk!

És ezt olvastad már?
A Casio és Rubik-kocka összeállnak egy közös G-Shock erejéig