Tárgyalástól randin át családi vacsiig mindenhová tökéletesen passzoló megoldásokat mutatunk: méghozzá csupán öt ruhadarab felhasználásával.

Van, amikor a fess megjelenés nem jön zsigerből – és olyan is sokszor van, hogy ettől pattanásig dagad egy halántéki ér a fejünkön, mert fogalmunk sincs, mi az átkot vegyünk fel a ruháinkból, ami passzol az adott alkalomhoz. Most mutatunk öt olyan alapdarabot, ami egy férfi gardróbjából sem hiányozhat, méghozzá azért, mert elképesztően megkönnyíti az életet, ha megvannak ezek a jolly joker, bárhol tökéletesen mutató darabok.

Egy basic fekete hosszú ujjú felső

2,995 forint, H&M

Ez a fekete, szűkebb fazonú dzsörzéfelső lehet a megmentőd, ha fogalmad sincs, milyen felsőt kíván egy adott alkalom: oké, egy irodai tárgyalás inkább inget kíván, de gyakorlatilag bárhol máshol laza és mégis elegáns megjelenést biztosít, hozzá nagyon-nagyon olcsón és kényelmesen.

Egy slim fit nadrág

11,995 forint, Zara

Ez a sötét, élére vasalt, felhajtott végű nadrág a smart casual szettek alabdarabja: nem nagyon lehet hibázni vele és ha egy nap többféle eseményen kell részt venned, tuti, hogy ideális választás.

Chelsea bokacsizma

57,000 forint, Kazar

Férfiasan elegáns szabással, nubuck bőrrel jön a fent említett nadrág tökéletes befejezése. Ez a Kazar bokacsizma minden alkalomhoz és kábé minden szetthez is pompásan illik, kényelmes és egyszerű viselni. Szerintünk önmagáért beszél.

Casual csíkos ing

69,90 Euró, Massimo Dutti

Ez a slim fit, kék csíkos ing 100% pamutból készült, így egész nap irodában is kényelmes viselet, ujjat feltűrve pedig simán remek egy barátokkal biliárdozáshoz vagy egy barátnővel mozizáshoz is.

Egy kifinomult öv

22,990 forint, Kazar

Végül a nélkülözhetetlen alapdarabokhoz szerintünk vegyél hozzá egy övet is: mi ezt a barna Kazar darabot néztük ki magunknak, de stílusában biztos máshol is találsz hasonlót, ami igényes, minőségi bőrből készült és egyszerű kialakításának köszönhetően mindenhez megy.

Reméljük, segítettünk a megúszós, de végeredményben tökéletes felöltözésben!

És ezt olvastad már?
„Nekem az ötmilliós luxusóra is csak egy darab acél, amibe bele kell tolni a vésőt”