Jön a Jézuska, meg ilyenek, szóval nem mindegy, hogyan ülsz be a fa alá. Van, aki vérkomolyan veszi az ünnepeket, van, aki lazában tolja, de az is lehet, hogy idén te leszel a mókamester. Egy dolog tuti: meg kell adni a módját! Mutatjuk a mi outfit-ötleteinket, hogy ne legyen senkinél se mackónadrágos a karácsony.

A puccos

Ha komolyan akarod venni a dolgot, és a csajod sem hagy békén, ki kell öltöznöd estére, akkor csináld profin. A fekete-fehér kombó örök klasszikus, karácsonyra nem is lehetne nyerőbb szett. Vegyél fel egy ütős cipőt, és már kezdődhet is az este!

A laza

Ha nem bírod az öltönyben való feszengést, és sokkal jobban érzed magad a farmeredben, azt is lehet – de nem, mindegy hogyan. Az ing ilyenkor is jó ötlet, van viszont más alternatív megoldás is, például a garbó. Ez a klasszikus fekete a Pull and Bearből simán jöhet, bár tény, hogy az Armani bakancs sem rontja a sztilót…

A hangulatfelelős

Ki mondta, hogy az ünnepeket muszáj komolyan venni? Kapj fel egy pizsit – persze nem mindegy, hogy milyet –, és színt viszel az ünnepekbe, plusz a családi fotók is elég bulisak lesznek. Ha sosem növöd ki a Star Wars-őrületet, akkor a Reservedben megtalálod a neked valót, és a Tezenisben is kínálnak jó pár ünnepi darabot. Egy fasza kis zokni már csak bónusz.

Te döntöd el, melyik stílust képviseled idén karácsonykor, de mi vagyunk, akik várják a képeket!

És ezt olvastad már?
„Nekem az ötmilliós luxusóra is csak egy darab acél, amibe bele kell tolni a vésőt”