Már megszokhattad, hogy ha vasárnap, akkor jönnek az aktuális kedvenceink. Most sem akarunk csalódást okozni, szóval csekkold a dolgokat.

Drón

Ha csak kicsit is lappang benned fotós ambíció, vagy csak szeretsz szép képeket lőni, és emellett szereted az extra dolgokat is, akkor menj és vegyél egy drónt. Az tuti, hogy pár kép után felpörög az Insta profilod.

Drón ajánlatunk

H&M ing

Ha szükséget érzel vagány ruhadarabokra, a H&M új kollaborációját imádni fogod, mert a William Morris & CO-val eredetit alkottak. Elsőre sokaknak merészek a dzsigolós minták, de bármilyen szettbe stílust visz.

Ing ajánlatunk

PUMA futónadrág

Ha korábbi cikkünkből végre megjött a kedved, hogy komoly hangsúlyt fektess az edzésre, de nem akarsz a rongyos mackódban égni a teremben, a PUMA-val készülj fel.

Futónadrág ajánlatunk

Siklóernyős tandemrepülés

Bevállalós vagy, és vonzanak az extrém dolgok? Próbáld ki a siklóernyőzést. Az biztos, hogy örök élmény lesz, és az adrenalin szét fogja feszíteni a tested. Na meg a látvány sem lesz utolsó, amikor már észhez térsz… Nem minden nap repül az ember a Pilisi-hegység felett.

Siklóernyő ajánlatunk

Kenzo parfüm - AQUA KENZO

Jól bevált szokásunk, hogy a heti ajánlóba egy parfümöt is teszünk. Egyrészt, mert parfümből sosem elég, másrészt, ha te azon férfiak közé tartozol, akik még nem találták meg a hozzájuk legjobban passzoló illatot, nem árt kísérletezni. Egy tuti, ez a parfüm csajmágnes. - TESZTELVE

Parfüm ajánlatunk

Mi jött be leginkább? Ne félj egy kommentet dobni.

És ezt olvastad már?
Napsütéssel hajózgatni a tengeren: Greenline 40 napelemes-akkumulátoros elektromos jacht