Vannak azok a kultfilmek, amelyek időtállóak, és ezeket sok cég meglovagolja. Nemcsak a gyűjtők vannak oda ezekért a termékekért, hanem a sima filmrajongóknak is akad ilyesmi a szekrényében. Ha közéjük tartozol, ez a válogatás neked szól.

Pulp Fiction-póló – Asos

A Mia Wallace-os jeleneteket a Ponyvaregényből senkinek nem kell bemutatni, még a csajok is rajonganak érte, így sanszos, hogy érted is fognak, ha ebben a pólóban feszítesz. Kultfilmes ruhákkal amúgy sem lehet általában mellélőni.

Mad Max-szemüveg – Etsy

Ha azt mondjuk szemüveg, ne csak a nagyapád jusson eszedbe, pláne, ha elé tesszük azt, hogy Mad Max. Halloween, igaz, már elmúlt, de a lakásodban is elég cool kis kiegészítő lesz.

Tony Montana (Sebhelyesarcú) kulcstartó – Ebay

Ha már a majdnem felesleges dolgoknál tartunk, akkor nem tudunk elmenni ezek mellett a Tony Montaná-s kulcstartók mellett, amiket az eBayen vadásztunk le.

Rambo-póló – Pólómánia

Minden idők legkeményebb arca Rambo. Nem szükséges a fejpántot feltenned a pólóhoz, sőt, inkább kérünk is, hogy ne tedd.

Keresztapa-kalap – Etsy

Végül, de nem utolsósorban pedig jöjjön a Keresztapa, de nyugi, nem egy levágott lófejjel készültünk, csak egy sima kalappal, mert kinek ne jönne be Don Corleone sztilója?

Neked mi a kedvenc filmed?

És ezt olvastad már?
Napsütéssel hajózgatni a tengeren: Greenline 40 napelemes-akkumulátoros elektromos jacht