Nem mindenki tudja megfizetni a 400 dolláros pulóvert, az 1500 dolláros kasmír kabátot, és sorolhatnám, hogy mi mindenre nem telik. Hálistennek már nem kell súlyos pénzeket kiadni, hogy a megjelenéseteket egy magasabb szintre emeljétek. A továbbiakban összegyűjtöttük nektek azokat a darabokat, amelyek bár nem a világ legdrágább darabjai, mégis árad belőlük a minőség. Jó szemezgetést!

A kasmír pulcsi

A legidőtállóbb elegancia, hordják királyok, hercegek, milliárdosok. A Zara jóvoltából elég elérhető áron hozzájuthatsz, nem fogod megbánni, nagyon sokáig kitart, ha vigyázol rá. Amellett, hogy állati jól néz ki, nagyon meleg.

A világos kabát

Régen minden más volt. Tudtad például, hogy 100 évvel ezelőtt a világos tónusú bőr volt, ami a gazdagságot sugalta? Érthető, hiszen az arisztokratáknak nem kellett napszámban megszakadni a mezőn, ezért fehér maradt nyáron is a bőrük. Mai napig a világos színek a gazdagságot szimbolizálják az öltözködésben. Kell  egy világosszürke öltöny, rá egy világos kabát, és a kutya nem mondja meg, hogy mennyi lapul a pénztárcádban.

A monk cipő

Ez a fazon árasztja a kifinomultságot, megállja a helyét farmerhez, vászonnadrághoz, de szuper kombó öltönyhöz is.

A bőr hátizsák

Ne tömd agyon a zsebed, és felejtsd el a vízlepergetős laptoptáskákat. A bőr az bőr, minden anyagok királya. Fontos, hogy olyat válassz, ami neked a legkényelmesebb, úgyhogy vásárlás előtt gondold át, mit is akarsz beletenni. Csekkold a mi választásunkat!

A chunky sneaker

Megcsinálta a Balenciaga, a Louis Vuitton, és hogy ne kelljen egy kisebb fajta banki hitelprocedúrán átmenni, itt a Bershka változata. Nem kell, hogy mindenkinek tetsszen, épp ez a lényege a statement daraboknak. Felkapod a fekete vászongatyót és garbót, hozzá a sneakert, és ennyi.

Minden vasárnap tematikusan összegyűjtjük neked a legmenőbb dolgokat. Ne hagyd ki a Player Radart!

 

És ezt olvastad már?
„Nekem az ötmilliós luxusóra is csak egy darab acél, amibe bele kell tolni a vésőt”