Mégis mi újat lehetne már mutatni egy hátitáska esetében, tehetnéd fel a kérdést. A Hideout Packben első ránézésre semmi különös nincs, azon kívül, hogy úgy nyílik szét, mint egy földönkívüli rágószerve.

A táskában az az igazán jó, hogy mindennapi használatra tervezték, és a legkülönfélébb helyzetben is tökéletesen alkalmazható, ugyanis teljesen univerzális. Ötvözi a klasszikus dizájnt a modern tulajdonságokkal és a (szinte) elpusztíthatatlan anyagokkal – lényegében egy életre tervezték –, és akár túrázás, utazás, munkába menet vagy gamerpartik során is jól jöhet.

Annyi zseb és funkció van rajta, mint égen a csillag, a külső anyaga a katonai célokra is használt ballisztikus nejlonból (nagyon ellenálló és vízálló) készült, a táska belső rendszerét pedig laminált hálóból, valamint nemezelt gyapjúból dobták össze.

Tehát összességében jól néz ki, iszonyú masszív és a legkülönfélébb helyzetekben is simán használhatod. Ha most előrendeled, 189 dollárért (kb. 49 ezer forintért) megszerezheted magadnak, és várhatóan december végére érkezik házhoz.

Ez is érdekelhet:

 

(via)

És ezt olvastad már?
Napsütéssel hajózgatni a tengeren: Greenline 40 napelemes-akkumulátoros elektromos jacht