Tavaly már írtunk a Zenith és a Land Rover együttműködéséről, ám most újfent kitettek magukért, elvégre butaság lenne nem kihasználni az új Velar bemutatása körüli hype-ot.

Amióta megjelentek az első képek és cikkek a Range Rover új büszkeségéről, egyszerűen mindenki odáig van érte és ezen nincs is mit csodálkozni, hiszen az autó egészen varázslatosan néz ki.

A mérete, a stílusa a belső kialakítása mind-mind hibátlan. Egy ilyen járgányhoz pedig hasonlóképpen felsőkategóriás karóra dukál, amit már össze is raktak a híres svájci Zenith hozzáértő szakemberei.

A modell pontos megnevezése: Zenith Chronomaster El Primero "Range Rover Velar" Special Edition. Ha sikerült kimondani, akkor léphetünk tovább. A hamisítatlan svájci remekmű egy 42 mm-es alumíniumtokban ketyeg, az elegáns megjelenését pedig a ragyogóra csiszolt palaszürke számlap biztosítja, amelyen 3 segédszámlapot találunk, illetve egy dátumjelzőt 6 óránál. A szíja pedig ugyanolyan finom bőrből készült, mint amilyet az autó belsejében is találni.

Egyszerűen szólva tehát minden részlete éppen olyan strapabírónak és praktikusnak tűnik, mint a verdának. Na meg persze luxusszintűnek. Nehéz elképzelni jobb kombót ennél a két remekműnél.

És ezt olvastad már?
„Nekem az ötmilliós luxusóra is csak egy darab acél, amibe bele kell tolni a vésőt”