Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A hotelt az teszi igazán különlegessé és hangulatossá, hogy egy óriási gabona siló (a Szaharától délre fekvő Afrika legmagasabb épülete volt nyitáskor) ad otthont neki.

Ennek tükrében pedig nem volt nehéz nevet találni neki; The Silo Hotel. A Fokvárosban található épület zseniálisan ötvözi a régi és a kortárs építészet elemeit, kihasználták az ingatlanban rejlő lehetőségeket, ám azért odafigyeltek arra, hogy a mai trendeknek és kívánalmaknak is tökéletesen megfeleljen.

A 28 szobája - köztük egy csodálatos penthouse is helyet kapott - összesen hat emeleten terül el a Zeitz MOCAA nevű kortárs művészeti múzeum felett, amit már korábban is megemlítettünk, hogy érdemes lenne felkeresni, ha Fokvárosban jár az ember.

A szállodában továbbá egy remek bár és két étterem, valamint egy teljes körű szolgáltatást nyújtó wellness-részleg és egy baromi menő tetőtéri medence is található. Maguk a szobák meglehetősen eklektikus berendezést kaptak, de így passzolnak csak igazán az épület ipari szellemiséget képviselő múltjához. A kilátás természetesen mindegyikből ámulatba ejtő lehet, hiszen megcsodálható onnan Afrika minden szépsége, például a város fölé emelkedő Tábla-hegy is.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.