Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Amikor a Bullet Flashlightot hivatalosan is bemutatták, úgy hivatkoztak rá, mint a világ legkisebb LED-lámpájára. A Slughaus viszont a tavalyi sikerek után nem állt le, és összedobta a pisztolygolyóra hajazó lámpa legújabb verzióját, amelyet elődjénél is kisebbre terveztek.

A tömege csupán 5 gramm, a hossza pedig 26 milliméter, azaz nagyjából egy gémkapocs méretével egyezik meg. És dacára annak, hogy 1 grammal könnyebb, 4 milliméterrel pedig rövidebb lett elődjénél, így is 20%-al jobban világít nála – azaz 15 helyett 20 lument bír:

Érdemes tudni róla, hogy vízálló – és bár valószínűleg nem ez a lámpa lesz az, amellyel nekivágsz majd éjszaka a vadonnak, azért nem olyan nagy baj az, ha nem fog rajta az eső, a pocsolya vagy a sör, de akár még vízbe is eshetsz vele, ugyanis – a tervezők szerint – 30 méter mélységig nem adja meg magát, és közben még világít is:

Mivel nagyon kicsi, könnyen rá tudjuk csatolni a táskánkra vagy a kabátunkra is. Az elemekkel 18 órát lehet világítani, a lámpának pedig csekély 150 ezer órás élettartamot adtak. Nem rossz. Ja, igen, azt említettük, hogy nagyon strapabíró?

És bizony nem utolsó szempont, hogy egyáltalán nem mutat rosszul. Simán el tudjuk képzelni például John Wick kulcstartóján:

Egyszóval jó választásnak tűnik. Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet, egészen elfogadható áron (10 dollárért, azaz kb. 2900 forintért) megrendelheted, és várhatóan áprilisra házhoz is érkezik.

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.