Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A thaiföldi esőerdőben található a Keemala hotel, amely különleges faházakban kínál pihenési, relaxálási lehetőséget az arra járóknak. Méghozzá mindezt remekül oldja meg: egyrészt a lakhely a bennszülött életérzést kiválóan visszaadja, másrészt pedig teljesen felszerelt, így a modern luxus sem hiányzik a fészekből, hogy az ember kívül-belül megújulva és átszellemülve távozzon egy itt töltött hétvége után.

Nagyon erős ősi karizmája van a lakhelynek, ugyanakkor minden egyes szállásegységen hatalmas franciaágy található, saját káddal, medencével és olyan terasszal, amely a Kamala falura és az Andamán-tengerre néz. Az ingatlanhoz tartozik egy gyógyfürdő is, amely hagyományos helyi módszerekkel igyekszik megszünteti a lelki-testi bajainkat, valamint a tradicionális étkezés szerelmesei is elégedettek lehetnek a közeli étteremmel. De két közeli strand, a Kamala és a Patong is csak egy rövid sétára található. Összességében nem rossz. Egyáltalán.

Ez is érdekelhet:

Magyar belsőépítész jegyzi Amszterdam új dizájnklubját - Roadster

Networkölésre találták ki Londonban a Soho House nevű privát klubot, melynek újonnan megnyílt amszterdami egységében kényeztetve érezheti magát mindenki, aki tagságival rendelkezik. Ráadásul hazai vonatkozása is akad. Eredetileg kereskedelmi hivatalként szolgált még a harmincas években, aztán 1970-től egyetemistáknak adott otthon az amszterdami Bungehuis, a Soho House hollandiai házigazdája.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.