Thaiföldön már dzsungelbuborékokban várják a vendégeket, akik elefántok között aludhatnak

Thaiföld híres lenyűgöző vadvilágáról, pihentető trópusi időjárásáról, így tökéletes nyaralási célpont lehet a szabadtér és az anyetermészet szerelmeseinek.

És hogy a turisták még közelebb kerülhessenek az anyatermészethez, egy észak-thaiföldi hely, a The Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort buborék alakú lakosztályokban szállásolja el a vendégeit, ahonnan remek kilátás nyílik az elefántoktól hemzsegő birtokra.

A poliészterből készült dzsungelbuborékok 22 négyzetméteresek, az Eye in the Sky iroda tervezte őket, továbbá van bennük klíma, egy hálószoba, egy ülősarkos nappali és egy fürdő.

A birtokon 60 elefánt cammog, amelyeket a városi utcákról mentettek meg, és már otthonra leltek a kellemes környezetben. A vendégeknek a lakosztályukat el sem kell hagyniuk vacsora idejére, a személyzet ugyanis házhoz viszi nekik az ételt, hogy így garantálják nekik az elefántok életének folyamatos megfigyelését.

Ugyanakkor a vendégek ki is mozdulhatnak a gömbfalak közül, ugyanis gyalogtúrákat is szerveznek nekik, ahol többet megtudhatnak az elefántokról, és közelebb is megismerhetik őket.

A szállás ára természetesen elég borsos, egy éjszaka 585 dollárba, azaz 180 ezer forintba kerül. Ha érdekel, itt kaphatsz több infót róla.

Ez is érdekelhet:

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon