Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Néha, bizonyos embereknél, akik verejtéket nem sajnálva dolgoztak, eljön a gazdagságnak az a pontja, amikor nem tudják eldönteni: vegyem meg az új iPhone-t és öntessek hozzá egy arany tokot, vagy inkább a gyereknek vegyek egy gyémánt cumit? Hát, kívánjuk, hogy sokaknak kelljen ezen gondolkoznia, de egyben azt is, hogy ha így hozza az élet, inkább értelmesebb dolgokra fordítsátok a lóvét. Legalább Ti...

De, mindenekelőtt és legfőképp, NE ezekre a totálisan felesleges cuccokra, amik a világ gazdagabb felét már a sznobság sötét vermébe rántották.

1# Gyémánt cumi

A legdrágább cumi a világon szilikonból készül. Viszont a fogantyúja fehér arany, 280 gyémántos berakással, összesen 17 ezer dollárért, azaz 4,9 millió forintért.

2# Aranyozott iPhone, gyémánttal

Ez nem az a tipikus iPhone 6 - ez egy VIP okostelefon, választható arany vagy platina bevonattal, és gyémánt berakással. A becsült értéke pedig 48 MILLIÓ dollár, azaz 13,8 milliárd forint. No comment...

3# Arannyal és drágakövekkel díszített ágy

Stuart Hughes fényűző ágya állítólag 6,3 millió dollárba, tehát 1,8 milliárd forintba kerül. A keret kőris, gesztenye és cseresznye, és az egész, úgy ahogy van 106 kilogramm 24-karátos arannyal, valamint gyémánttal és zafírral van díszítve.

4# Louis Vuitton óvszer

A takaró alatti luxus ára 68 dolcsi (kb. 20 rongy), és ez a legdrágább óvszer, amit ma kapni lehet. A legviccesebb, hogy még csak nem is a Louis Vuittonnál készítik, hanem egy grúz tervező, Irakli Kiziria terméke.
A másik szomorú hírünk, hogy ettől sajnos nem lesz nagyobb...:(

5# Swarovski kristályokkal kirakott porszívó

Ez a porszívó annyira drága és csillogó, hogy még a Guinness-rekordok közé is bekerült. A takarító eszköz 3730 Swarovski kristállyal borított, és 20 ezer dollárt, azaz kb. 5,8 millió forintot kóstál. Nehéz elképzelni, hogy valaki ténylegesen ezzel takarítaná a házat...

6# Arany bicikli

Ez a kerékpár az első csavartól az utolsóig 24-karátos arannyal van bevonva, és még egy-egy gyémántberakást is kapott, így az értéke 400 ezer dollárra (115,7 millió forintra) becsülhető. A nyereg és a kormánymarkolat a kivétel, ezeket puha velúr borítja. Hát, ezt se kötnénk le a József körúton, egy másodpercre se...

7# Krokodilbőr esernyő

A legdrágább esernyő a világon krokodilbőrből készül és 5000 dollárba (1,4 millió forintba) kerül. Az ernyőt a Billionaire Couture gyártja, amelyet az olasz milliomos, Flavio Briatore, és a dizájner Angelo Galasso alapított.

8# Elektromos bőrönd

Ez a speckó bőrönd olyan különleges anyagokból készült, mint például a lószőr, az ébenfa, a magnézium, az alumínium, a titán, a karbon, a vitorlavászon, és több különböző típusú bőr. Ezen túlmenően pedig még elektromos kerekeket is kapott.  20 ezer dollárért mondjuk már minimum, hogy ne kelljen végig rángatni a macskakövön...

9# Arany cipőfűző

Egy pár arany cipőfűző, 19 ezer dollárért (5,5 millió forintért). Cserébe a cég egy munkatársa egészen az ajtóig hozza az értékes csomagot.

10# Arany kapszula - az arany székletért

Ha már minden vágyad teljesült, nincs más hátra, minthogy az aranyéleted közben folyamatosan arany székletet produkálj. Ezek a kapszulák 24-karátos aranyból készültek, és azzal is vannak megtöltve, szóval 425 dollárért teljesülhet az álom.

+1 Kék dumplingok

A New York-i Golden Gate étterem kínálja a világ legdrágább dumplingjait a vendégeinek. Hogy mi bennük olyan különleges? Hát, hogy a mélytengeri szarvas gyöngyöshalak mirigyét tartalmazza, amely ezt a különleges kék színt is kölcsönzi az ételnek. Egészen bizarr a cucc, és annak ellenére állítólag elég kapós, hogy 8 darabot 2400, 16 darabot pedig 4400 dollárért - azaz 1,2 millió forintért - adnak.

Ha ettél vagy vettél ennél puccosabb cuccokat, ne félj elküldeni nekünk, hogy kibővítsük a listát. Egyébként meg, egész nyugodtan szörnyülködj csak, velünk együtt.

(via Brightside)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.