Olykor a szavak képtelenek visszaadni a valóságot. A nagyon erős, látványban csúcsra járatott valóságot. Valahogy ezt éreztük akkor is, amikor megpillantottuk a divatcsászár Tommy Hilfiger 930 négyzetméteres palotáját.

A 7 millió dollárra taksált, háromemeletes rezidenciához tartozik egy családi szoba, egy nappali, egy étkező, egy könyvtár és egy konyha, mellé pedig hét hálószoba és fürdőszoba. Mintha csak egy meséből pattant volna elő az egész: padlótól mennyezetig érő ablakok, amelyek a parkosított területre nyújtanak kilátást, továbbá a belső terek nagy része kijárást biztosít a medencéhez, amely mellett egy pazar terasz található. A 4,6 hektáros, connecticuti ingatlanhoz tartozik továbbá egy mozi, egy teniszpálya, egy stúdió, valamint egy garázs is. Íme:

Ez se gyenge:

Csak azért várjuk a telet, hogy szobát foglalhassunk ide - Roadster

Jó sokat kell még aludni a síszezon kezdetéig, de lassan talán el lehet gondolkodni a téli célpontokon. Ha azonban mégsem tervezünk ennyire előre, ám ebben a melegben jólesne valami hűsítőt nézegetni, itt van ez a minden ízében amerikai resort Teton Village-ből. A Wyomingban rejtőző faluban mindössze 330-an laknak, tehát ideális választás lehet akár egy hosszabb téli álomra.

(via)

És ezt olvastad már?
„Nekem az ötmilliós luxusóra is csak egy darab acél, amibe bele kell tolni a vésőt”