Tudod, melyik híres csaj bukna rád a stílusod szerint?
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mindenkinek megvan a celeb-lieblingje, ez kikezdhetetlen tény. Még azoknak is, akik rendszeren odakommentelnek Palvin Barbi alá, hogy bottal sem piszkálnák meg. Kicsit összedugtuk a fejünket, és megpróbáltuk kitalálni, melyik férfitípushoz melyik híres csajszit passzintanánk.

Hétköznapi sármos típus – Eva Mendes

A típus

A csajt kifogta Ryan Gosling, aki maga is nagy fogásnak számít női körökben. Kellemes idomok, kicsit elnagyolt, de annál szexibb vonások.

A csaj

El tudjuk képzelni a konyhában sertepertélni, de villanthatunk vele bárhol, mert szem és egyéb nem marad szárazon a látványtól.

Laza, sportos csibész típus – Hailey Baldwin

A típus

Napjaink egyik sztármodellje egész jó felmenőgárdával rendelkezik, és hála a magasságosnak, mindenhonnan szépen megkapta a legjobbakat. A pasiválasztása némileg megkérdőjelezhető (nem a típussal van a gond), de úgy néz ki, hogy valamit tudhat ez a Bieber gyerek, ha Hailey istennő megtapadt nála.

A csaj

Hosszú combok, selymes haj, de mellé nem körömcipőben flangál naphosszat, hanem simán kanapéra ledöntősben ledöglősben is hozza a formáját.

Komolykodós menedzser típus – Salma Hayek

A típus

Nem mai csirke, de ultimate igazság, hogy nem lehet tudni, mikor öregedik ki a szexszimbólum-státuszból. Még az is simán megbocsátható, hogy mostanság anyukaszerepekben domborít.

A csaj

Sokan ölni tudnának egy ilyen MILF-ért. A való életben sem egy hülyegyerek celebbel lófrál, kicsit feljebb tette a lécet, és inkább az üzletember milliárdos Francois a típusa.

Rocker fenegyerek típus – Cameron Diaz

A típus

A csajt a szörfös típushoz raknánk, ha értelmesen gondolkodunk, de olyan szép listája van rocker csávókból, hogy kategorizálta saját magát. Most is a Good Charlotte-os fószerral fut, elég stabilan. Úgy tűnik, hogy kaliforniai szőke lányok buknak a világtól elrugaszkodott, tetkós, piercinges, brutál faszikra.

A csaj

46 éves kora ellenére kevés férfi akad, aki nem pörgetné meg, plusz jó hír, hogy szívesen válogat a nála tíz-tizenöt évvel fiatalabb korosztályból.

Aranyos szomszédsrác típus – Mila Kunis

A típus

Kedves, okos, cuki. A kis filigrán csajnak megvolt a magához való esze, amikor a nagyestélyit trenyóra cserélte Ashton mellett. Tökély test gyerek után is, már aki kedveli a kislányos formákat.

Vele el tudjuk képzelni a hosszú kéz a kézben sétákat a Normafánál, és valószínűleg nem húzza el a száját, ha focimeccs közben felszisszentesz egy sört.

Jó néhány típus kimaradt, ahogy jó pár csaj is, ha van igény, jöhetnek a kommentek, és már írjuk is!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.