Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mérida a mexikói Yucatan állam ékköve. Az egykori maja civilizáció nyomait kereső turisták egyik közkedvelt úti célpontja, ugyanakkor lehet úgyis vonzódni az ókorhoz, hogy közben a luxust sem dobjuk el magunktól.

A Casa Xolotl ezért remek választás, hiszen minden megvan benne, amire szükségünk lehet. Sőt, talán még annál is több. A házban az ókori ihletésű elemek keverednek a modern kivitelezéssel, helyenként szokatlan, ám összességében remek megoldásokat láthatunk. Az eredeti kőfalak mellett például találhatunk egy impozáns, félig fedett teret ülősarokkal, függőágyakkal és medencével. Természetesen a víz mellett hajló pálmafa se hiányozhat a történetből.

Egy hétvége itt a haverokkal mehet?

Ez is érdekelhet:

Ilyen, amikor keveredik a velencei magas élet és a csúcsépítészet - Roadster

A kétévente megrendezett építészeti Biennálé az az architektúra világának, ami Cannes a filmes univerzumnak: extravagáns bonanza, ami összehozza a szubkultúra legjobbjait, hogy három napig minden csak és kizárólag róluk szóljon. Ilyenkor Velence a világ közepe, legalábbis az egyik. A Roadster elgurult Velencéig, hogy felfedezze a saját Biennáléját. Elmeséljük, milyen volt.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.