Az ügy a rendőrségen kötött ki, miután a nők tudomást szereztek egymásról.

A 39 éves Takashi Miyagawa összesen 35 nővel bonyolódott szerelmi viszonyba, de kiderült, hogy csak azért kereste fel a nőket, hogy a születésnapjára drága ajándékokat kapjon. Miyagawa annyi nővel jött össze, hogy kénytelen volt kamu szülinapokat is kitalálni, hogy az összes áldozatát meg tudja károsítani.

A férfi eredeti születésnapja november 14-én van, de az áldozatai szinte egytől egyig más időpontokról számoltak be. Volt, akinek azt hazudta, hogy áprilisban született, de egy 40 éves nővel például júliusban ünnepelt.

A férfi elég sok adminisztráció árán tudta fenntartani az álcát, de az ügy végül a rendőrség elé került.

A férfi a 35 áldozatot majdnem 280 ezer forintnak megfelelő összeggel károsította meg, ami miatt a rendőrség vagyoni kárt okozó csalás miatt indított ellene eljárást. Miyagawa pénzt, ruhákat és egyéb tárgyakat kapott a nőktől, amiket aztán pénzzé tett.

A férfi a nőknek azt ígérte, hogy egy nap elveszi őket feleségül, volt olyan áldozata, akit már évek óta hitegetett. Miyagawa úgy bukott le, hogy a megkárosított nők egymásra találtak és összefogtak ellene, majd feljelentést tettek.

Times Now; kiemelt kép: Newsflash

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Olyan súlyos aszály pusztított, hogy előkerült egy 3400 éves város