Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az Avengers a levegőben is nagyot ment.

Tengerentúli járatokon nem sok tennivalója akad az embernek: alszik, berúg (majd alszik), vagy próbálja szórakoztatni magát. Ebben nyújt segítséget a fedélzeti szórakoztató központ: egy filmekkel, zenékkel, tévécsatornákkal, játékokkal teli digitális könyvtár. Az ausztráliai Qantas légitársaság összesítette az adatait, és közzétette, mely filmek és zenék voltak a legnépszerűbbek a járatain 2019-ben.

Kiderült, hogy az év legnépszerűbb filmje a Csillag születik volt, ezt követte az Bosszúállók: Végjáték, amelyet az első hónapjában többen néztek meg mint az utána következő három filmet összesen.

Mik voltak ezek? Tarantino Volt egyszer egy Hollywoodja, a Marvel Kapitány és a Két királynő.

Ha tévésorozatokról beszélünk, akkor a Trónok harca mindent vitt. Ebben az is szerepet játszhatott, hogy minden évad felkerült a Qantas járataira, igaz, csak hat hónapra.

Ami a zenéket illeti, Billie Eillish Bad Guy című dala volt a legnépszerűbb, és a második helyen is az ő dala, a Xanny áll. A legnépszerűbb album a Peaceful Piano (Békés zongora) című album lett, a tavalyi év után sorozatban másodszor. Hiába, vannak, akik csak egy kis nyugalmas klimpírozásra vágynak.

A második legnépszerűbb album a Queen Bohemian Rhapsodyja volt.

A toplista

A vígjátékok között a Modern család vezetett, ezt követte az Ifjú Sheldon, a Family Guy és a Big Bang Theory.

A rekordfogyasztó a Perth-London járat 47H ülését elfoglaló utas lett, valószínűleg azért, mert ez a légitársaság leghosszabb járata.

– A Qantas fedélzeti szórakoztató központ meghatározó eleme a légitársaságunkhoz köthető repülési élménynek – mondta Stephanie Tully, a Qantas egyik vezetője.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.