Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Akinek a hagyományos akciókamerák közel 120 fok körüli látószöge kevés, annak van egy jó hírünk. A Gopro 360 fokos látószögű kamerát tervez

Ha emlékszünk még rá, jópár éve a GoPro hozta el nekünk a tengernyi hánytatós akcióvideót, amit a világ összes idióta hobbiját űző félbolond a megfizethető, apró, strapabíró kamera megjelenése óta tömegesen tol a Youtube-ra.

Ha minden jól megy, év végére újabb nagy dobással jön a cég. Az új GoPro kamerával, a Fusion-nel még annyi tennivalója sem lesz a derék extrémsportolónak, hogy beállítsa, merre is van az előre, ugyanis a kamera körben mindent felvesz. Hogy ez mire jó? Akció közben a néző döntheti el, mire is kíváncsi a felvételen. Aszerint hogy a félelmetes meredélyre, vagy inkább a vért izzadó főszereplő képére kíváncsi-e. A 360 fokos videót eddig is lehetett készíteni, de jó sok GoPro kamera kellett hozzá - legalább 6 darab - a mostani GoPro Fusion nevű cucc viszont egymaga megold mindent. Ez a költséghatékonyság mellett a használhatóságnak is jót tesz, nem kell féltucat GoPro-val utazni.

A gyártó oldalán egyelőre csak annyi információ olvasható, hogy az új kamera 5,2K felbontású lesz és hogy megjelenése év végére várható. Aki nem bír addig várni, az addig kipróbálhatja a márka saját fejlesztésű drónját, a Mavic-ot, vagy ha 360 fokos gömbpanorámás képet készítene, akkor a Samsung, vagy a Ricoh márkák termékei között találhat játékszert magának.

 

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.