Így készül az amerikai túrázók kedvenc snackje
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha diétázol, akkor NE kattints!

Az Egyesült Államokban ha tábortűz mellé kerülnek az emberek, nem feltétlen szalonna és kenyér kerül elő a hátizsákból, hanem pillecukor, keksz és csokoládé. Bár európai fejjel ez kissé fura lehet elsőre, pedig az egész tök logikus. Ha egy kirándulás alkalmával sokat mentünk, akkor bizony jól eshet pár nagyon édes falat, hogy újra feltöltsön minket energiával. A szalonnázás a nap végén tökéletes program, viszont napközben inkább csak elálmosít, elnyom, amitől nem biztos, hogy lesz kedvünk folytatni az utunkat.

A snack úgy készül, hogy a pillecukrot megolvasztják, pontosabban a külsejét megpirítják és aztán ezt a lágy, ragadós tömény cukrot ráhelyezik egy kis tábla tejcsokoládéra, majd ezt az egész masszát két keksz közzé rakják, és így alakul ki a brutálisan tömény édes szendvics.

Az összetevőkből látszik, hogy a S'mores nem kifejezetten diétás étel, de ha tehetjük mindenképp próbáljuk ki, csak lehetőleg ne együnk belőle sokat. Meg lehet csinálni akár otthon mikróban is, de a túrázók szerint a S'mores akkor ízlik a legjobban, ha előtte nagyon sokat mentünk.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.