Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Redditen megkérdezték, mik voltak a legdurvább mondatok, amiket az olvasók a gyerekeiktől hallottak. Válaszként olyan mondatok érkeztek, amik a legsúlyosabb horrorfilmekben is könnyedén megállnák a helyüket.

1.

Amikor felkészültünk arra, hogy másik városba költözünk, a fiam nagyon szomorú volt. Azt mondta, hiányozni fog neki mindenki, de leginkább George fog hiányozni. "George? Ez egy új barátod az iskolából?" Mire azt válaszolta:

2.

Egyszer az unokahúgomra kellett vigyáznom. Egy nagy házban laktak, nagy ablakokkal és volt a háznak egy hátsó terasza, ahol a fák az eredeti vad fák voltak és már akkor is ott voltak, mielőtt felépítették volna a házat. Az unokahúgommal közelebb mentünk a terasz felé vezető ablakhoz, és meredten bámult kifelé. Megkértem, hogy jöjjön velem játszani. Nagyon lassan megfordul, és azt mondta:

3.

Megcsókoltam a férjemet lányom előtt, ahogy máskor is és, hirtelen nagyon csúnyán nézett ránk és azt mondta: "Karina azt mondja, hogy hagyd abba a csókolgatását!

Döbbenten néztünk egymásra a férjem és én, miközben a lányunk elment. A férjem exfelesége három héttel ezt megelőzően halt meg. Az ő neve volt Karina.

4.

Egyszer úton voltunk kocsival és füstöt láttunk nem olyan messze és mellettünk haladtak el a tűzoltók is. Erre azt mondtam: „Hűha, valahol tűz van a közelben." Mire a kisfiam így felelt:

5.

"Anya, a hölgy a fehér autóban jól van, nem halt meg, mert vele van egy angyal", jelentette ki magától a gyerekem. Egy óra múlva bekapcsoltam a híreket, és volt egy riport egy hölgyről, aki egy fehér Cadillackel lehajtott a portlandi hídról, de biztonságban kiúszott a partra.

A sürgősségiek szerint meg kellett volna fulladnia...

Itt találtuk, ha érdekel másik öt sztori, akkor csekkold!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.