Pilóták árulták el, melyik járatokról nyílik a legjobb kilátás
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

És azt is, hol érdemes ülni a legtutibb panorámáért.

Egy első tiszt, Victoria McCarty mondta azt, hogy a pilóták nagyon szerencsések, mert nekik van a legjobb helyük a repülőgépeken.

Lehet, hogy épp Velencét, vagy az Alpokat pillanthatják meg. Nekem nagyon fotnos, hogy mindenki a lehető legjobban élvezze ezeket az utakat.

A Daily Mail angol pilótákat kérdezett meg a leglátványosabb útvonalakról, akik össze is szedték, mik a kedvenc járataik.

Manchester Airport - Enfidha-Hammamet Airport (Tunézia)

Aki ezen ajáraton a törzs jobb oldalán ül, annak fantasztikus kilátásban lesz része, amint a gép az Alpok fölé ér. Akinek sasszeme van és szerencsés, még a Mont Blanc-t is megpillanthatja, mondta el az első tiszt.

A légitársaság pilótinak egyik kedvenc járata a Manchester Las Vegas járat, ugyanis ekkor remek kilátás nyílik Las Vegasra.

Ráadásul útban a bűn városa felé, pazar panoráma nyílik a Grand Canyonra is. Dave Crichton pilóta szerint a le- és felszálló utasok is részesülhetnek a látványban, ráadásul mindegy, agép melyik oldalán ülnek.

A londoni Stanstead reptárről Skiathos felé is lehet látni az Alpokat, és a horvát tengertpartot, az út vége felé pedig az Égei-tenger grög szigetvilága tárul fel. Victoria McCarthy kevence amikor a tenger felől közelíti meg a görög szárazföldet.

Ezt a fotót Skiathoszról Katarzyna Popyk légiutaskísérő készítette.

Grönland java részét ragyogó fehér jégpáncél borítja, de a Thomas Cook légitársaság pilótái szerint a sziget szélein sokkal több szín fordul elő, amik a gépből is láthatók.

Ahogyan a gép leszállni készül San Franciscóban, az utasok madártávlatból megpillanthatják a Golden Gate-hídat. Astrid Herz pilóta szerint lenyűgöző átrepülni az öböl felett, és látni a hídat és az Alcatrazt. A környező hegyeket és a várost is jól lehet látni.

A fotót Georgia Felton, a Thomas Cook alkalmazottja készítette.

Jason Ramsay pilóta szerint az éjszakai Manhattan látványát nehéz megverni. Ráadásul mindegy, a gép melyik felén ül az utas, elképesztő kilátásban lesz része.

A Gatwickről Orlandóba tartó járat vége felé a Kennedy Űrközpontra nyílik kilátás. A pilóták szerint a gép bal oldalán ülve lehet elcsípni a legjobb panorámát.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Daily Mail)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.