Díszdobozban teheted a fa alá az összes eddigi Roadstert
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mi jobb, mint egy Roadster magazin? A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.

Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!),

Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft-ba kerül. Rendelésedet 2020. december 14-ig adhatod le, a kiszállítás 2020. december 15. és 20. között történik.

A postaköltség 1300 forint, a kiszállítást futárszolgálattal bonyolítjuk le.

Roadster 4.0

Bár utazás szempontjából talán a legjobbnak tartott időszakot vette el tőlünk az a bizonyos láthatatlan erő, ám ez nem jelenti azt, hogy a lelkesedés, a szenvedély, az ismeretlen utáni vágy, vagy az inspiráció iránti igény kiveszett volna belőlünk. Mindezekből jó nagy kanállal merít a legújabb, négyes sorszámot viselő, albumszerű magazinunk. Ahogyan megszokhattuk, százhetven oldalon keresztül mutat be friss, színes és energiával teli történeteket, motivál, ösztönöz, feltölt,  irányt mutat, miközben nem felejti el a két legfontosabb küldetését sem: szórakoztat és edukál.

Jellemzően kényelmes tempóban és ráérősen, elvégre olyan időszak jön, amikor igazán értelmet nyer a lelassulás. Rohanás és pezsgés helyett szívesen üldögélünk otthon a jó meleg szoba védelmet adó falai között, hangulatfényt kapcsolunk, forró teát készítünk, és néha még a takaró is előkerül a szekrényből.

Itt megrendelheted.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.