Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

10 olyan színésznő, aki túl aranyosnak vagy visszafogottnak tűnt ahhoz, hogy egyszer csak ledobja a textilt. Aztán láss csodát...

Amanda Seyfried

Film: Chloe

Hogyan legyünk egy olyan szirupos musical, mint a Mamma Mia! után méltóak arra, hogy ne csak nyekergő tiniként gondoljanak ránk? Bújjunk ágyba például Julianne Moore-ral! – gondolta Amanda Seyfried, majd meg is tette mindezt a Chloe című moziban. Nem tiltakoztunk ellene. Seyfried egyébként a magánéletben egyáltalán nem jókislány-típus, kifejezetten szereti a férfiakat, ráadásul meglepően sötét humorral rendelkezik. Nem rossz kombináció.

Jessica Biel

Film: Powder Blue

Justin Timberlake-né Bíl Dzsesszika korábban össz-vissz azzal sokkolta a nagyérdeműt, hogy orális szexet imitált a London című drámában (ahol Jason Statham végre színészként és nem zárlatos harcinyúlként került elő), aztán jött a Powder Blue, amelyben egy sztrippert alakított félmeztelenül – roppant hihető alakítással. Mi is szívesen járnánk olyan nudibárba, ahol ő dolgozik.

Natalie Portman

Film: Közelebb / Fekete hattyú

A tündérien szép Portmant már gyerekkorától imádja a nép, de még jobban kezdtük szeretni a Leon, a profi kis Mathildáját, amikor később a világ egyik legjobb nőjévé érett. Arról nem is beszélve, hogy a ruháit ledobni nem akaró Natalie egyszer csak szexi sztriptíztáncosként került elő a Közelebb című remek moziban, majd ledobta a textilt a Goya kísérteteiben, lefeküdt Mila Kunisszal a Fekete hattyúban, majd ki sem szállt az ágyból a Csak szexre kelleszben. Reméljük, még láthatjuk őt hasonló szerepekben. Akár Kunisszal, akár nélküle. Várunk. Ráérünk.

Anne Hathaway

Film: Ámok

A neveletlen hercegnő 2005-ben döntött úgy, hogy elege van az aranyos, fiatal színésznő szerepéből, hiszen neki csodás mellei vannak, és tökéletes testalkata, hát miért ne mutassa meg mindenét annak érdekében, hogy leszálljon róla a Disney? Hát, leszállt róla, azóta viszont az érettebb közönség szereti őt, és várja, mikor dob le magáról mindent. Először az Ámok című filmben vette le melltartóját, de talán legemlékezetesebb meztelenkedése a Szerelem és más drogokban keresendő, ahol Jake Gyllenhaallal melegedett össze, csakúgy, mint a Túl a barátságonban.

Emily Browning

Film: Sleeping Beauty

Az angyali arcú Emily a megbukott Álomháború után művészfilmben igyekezett helyreállítani renoméját. A Sleeping Beautyhoz vetkőznie és aludnia kellett, miközben mások azt csináltak vele, amit akartak. Nos, ezt hívják a legtöbb kultúrkörben perverznek. A szépség azonban elérte ezzel, hogy mindenki róla beszélt, filmjét pedig még azok is megnézték, akik tudták, hogy közel százpercnyi tömény unalom vár rájuk, és akkor még nem tudták, hogy az egyik jelenetfotója Balaton Sound-mémmé válik.

Kristen Stewart

Film: Úton

Hogy sokáig Kristen színésznőnek vagy egy élő bizonyítéknak volt-e tekinthető a zombik létezésére, azt most inkább ne firtassuk, inkább emlékezzünk meg arról, hogy Jack Kerouac Útonjának filmadaptációja, és a tinivonaltól mindenféleképpen elszakadni kívánás kedvéért az akkor még Steven Seagal eszköztárával bíró Stewart bevállalt egy kötelező ruhaledobást, egy–két szexjelenetet, és nagyjából mindent, amire csak szükség volt a rajongói csoportja életkorának megváltoztatása érdekében. És láss csodát, Kristent szex közben látni jó. Azóta már színésznőként is jó nézni, de erről nem a szex tehet.

Neve Campbell

Film: Vad vágyak

Miután a Sikoly első két részében kirohangálta és kisikítozta magát, Neve úgy gondolta, elvállalja a Vad vágyak főszerepét Denise Richards mellett. Sosem fogjuk elfelejteni azt az édeshármast, amelyben Matt Dillon és a két hölgyemény némi pezsgő társaságában igyekeznek megoldani az egymás között feszülő konfliktusokat. Későbbi filmjeiben teljes meztelenségig is merészkedett, legutóbb a 2007-es I Really Hate My Job című filmben dobta le felsőjét, elképzelhető, hogy nem utoljára.

Emmy Rossum

Sorozat: Shameless

A fene se gondolta volna, hogy Az operaház fantomja édes és szexi Christine-je pár évvel később szexjeleneteket és meztelenséget is vállal, ráadásul a tévében. Az angyali Emmy a Shameless sorozatban számtalanszor megmutatta már bájait, de nem csak ezért érdemes nézni a szériát. Persze, a többiek színészi játék  vagy a sztori kit érdekel, ha a színésznő történetesen valaki ágyában köt ki, vagy csak éppen egy szál semmiben kerül elő.

Michelle Williams

Film: Ha a falak beszélni tudnának 2.

A szőke csaj a Dawson és a haverokból, aki mindenkinek bejött, 2000-ben megelégelte a cuki szőkeség szerepét, ennek érdekében barnán esett ágynak Chloe Sevigny hathatós közreműködésével ebben a tévéfilmben, hogy aztán később is sokszor vegye le a ruháit, és akadjon össze a legkülönfélébb pózokban a legkülönfélébb színészekkel. Teljesen a Volt egy tánc című filmben mutatta meg mindenét, majd dőlt ágynak. Biztosak lehetünk benne, hogy nem ez volt az utolsó alkalom.

Christina Ricci

Film: Prozac Nation

Ő volt mindig a fura lány. A visszafogott, fura lány a nagy mellekkel. Sosem meztelenkedett, sosem rosszalkodott, csak szimplán fura volt, és furán szexis is lett, amikor végre felnőtt. Aztán 2001-ben jött a Prozac Nation című film, és csodát láttunk: Christina meztelenkedett, majd nemes egyszerűséggel nem hagyta abba. Azóta már több szexjelenettel és cicivillantással gazdagította a filmművészetet, sőt, még az egyébként szexi Charlize Theron ronda kiadásának csaját is eljátszotta A rémben. Megnéznénk ugyanazt az ágyjelenet a két színésznő hagyományos kinézetével is.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.