Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nincs mozi. De van Netflix. Hozzuk ki belőle, amit lehet.

A platform (El Hoyo)

Nem épp a legjobb idő egy ilyen elképesztően depresszív filmhez, de érdemes megnézni. A sztori egy börtönben játszódik, ahol a különböző szinteken élők másként jutnak kajához, és ez nem vezet semmi jóra.

Ultras

Ha már hiányoznak a meccsekről a keménymagok, akkor itt egy olasz film a nápolyi ultrákról, ami persze egyáltalán nem kedves kis menet, de pont ezért üthet nagyot.

A gokartkirály (Go Karts)

Ha kedves kis menetre van szükség a családdal, akkor itt A gokartkirály, ami tulajdonképpen a Karate kölyök gokartokkal elmesélt, ausztrál verziója, de annyi szív van benne, hogy mégis csak szeretni lehet. Kritikánkat ide kattintva olvashatod.

Elveszett lányok (Lost Girls)

Na ez sem éppen egy könnyű film, de érdekes. Egy igaz történeten alapuló film, amely egy édesanya szemszögéből mutatja be egy nyomozás történetét, amelynek még mint tudjuk, hogy a mai napig nincs vége. Happy end? Az is otthon maradt, mint te. Kritikánkat ide kattintva olvashatod.

Valós halál: Új burokban (Altered Carbon: Resleeved)

Ha nem volt elég az Altered Carbon két évada, akkor itt az anime is, amelyben Takeshi Kovacs rajzolt formában tér vissza, és nem is áll rosszul neki.

Pokémon: Mewtwo Strikes Back - Evolution

Igen, egy Pokémon-film. Ráadásul az első Pokémon-film modernkori CGI-remake-je. De attól még látni kell, ha szereted ezt az univerzumot.

Mission: Impossible - Utóhatás

Nem friss, de talán a legjobb Mission: Impossible-film, ami végre Netflixen is fent van, és látható benne Henry Cavill bajsza teljes egészében.

Masameer: The Movie

Na az biztos, hogy szaúdi animációs filmet sem láttál, pedig Masameer arrafelé elég menő. Lehet, hogy találkoztál már vele, ha igen, akkor azért, ha nem, akkor azért nézd meg az egész estés filmjét.

Chihiro szellemországban (Spirited Away)

A Netflix egyik legnagyobb húzása volt, hogy a Ghibli-filmeket bevette a kínálatába, úgyhogy megnézhetsz olyan klasszikusokat, mint a Chihiro szellemországban, amit akármennyiszer újra lehet nézni.

Az igazi csoda (Wonder)

Lehet, hogy nem a kedvenced Julia Roberts, de Az igazi csoda tényleg egy kis csoda. Egy olyan arcdeformitással született kisfiúról szól, aki épp próbál beilleszkedni a sulijába, és mindenki napját feldobja.

Ha az HBO GO-n keresel filmeket, akkor abban is segítünk:

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.