A szex eladja a zenét is. Ezeket a klipeket legalábbis eladta. Legyen az az átlagosnál egy kicsit több vetkőzés vagy konkrét pornó. Erősen 18+-os tartalom következik!

Rammstein – Pussy

A Rammsteintól sosem várt az ember könnyed kis videókat, de a Pussyval túlmentek mindenen, konkrét pornót hoztak össze, amit még neten sem lehet bárhol fellelni, és bár nem ők láthatóak a jelenetekben, csak a fejüket vágták a pornójelenetekbe, azért még jár a pont. Az meg különösen vicces, hogy a „sima”, cenzúrázott verzió is annyira durva, hogy nem mehetne tévében.

Na Chui - Till the End

És ha már Rammstein, akkor válasszuk le róla Till Lindemann frontembert, aki újabban nem tud már nem konkrét pornóban gondolkodni, annyira nem, hogy új projektje, a Na Chui klipje már túlmegy minden határon. Míg a Lindemann-dalok videóiban "csak" átlag pornó volt jelen, itt már aztán tényleg minden van a gépektől kezdve a hardcore jelenetekig. És persze bizarr, mert mi más is lenne.

The Prodigy – Smack My Bitch Up

A Prodigy videójában aztán tényleg minden van, amitől meglepődött az ember, nem csak a bravúros csavartól a végén, hanem a szexjelenettől is, ami már összességében annyira sok volt az MTV-nek, először csak késő este merte lejátszani, de alig két hét múlva már akkor sem merte. A teljesen vágatlan verziót még itt-ott megtalálni a neten.

The Dream – Pussy

Ezzel a címmel nagy meglepetések nem érhetnek, maximum annyi, hogy ezzel az erővel már akár le is vehette volna a bugyit a klip főhősnője, mert kb. annyit takar belőle, mint a tavaszi szél.

Placebo – Protége-moi

Bár eredetileg egyáltalán nem tervezték bemutatni a Gaspar Noé által rendezett eredeti videót, amiben aztán tényleg minden megtörténik, ami miatt videókat be szoktak tiltani, mégis kijött, és hát igen, mindent értünk.

Novedades Carminha – Ritmo en la Sangre

Kedves kis gitáros dal, a klipjében szép szerelmes párral, akik nyíltan szeretkeznek, és egyáltalán nem finomkodnak azzal, hogy bármit is eltakarjanak ebből.

Ludacris – Pussy Poppin’

Még egy beszédes cím. A klip cenzúrázatlan változatában meglehetősen leöltöznek a lányok, de ez láthatóan nem zavarja őket, mivel táncolnak is hozzá.

Hollywood Undead – Undead

Ha már rockzenekar vagyunk, akkor jöhetnek a prostik, aztán történik, aminek történnie kell. Sablonos, de ha már megtörténik, akkor meg is kell örökíteni az egészet, legyen belőle mondjuk klip, aztán majd mindenki megnézi neten, mert máshová nem fér be.

Skepta – All Over The House

Skepta klipje is kimeríti a nettó pornó fogalmát, sem több, sem kevesebb, mint explicit szex, ami a képernyőn zajlik, közben Skepta rappel, mert valakinek azt is kell.

 

Zebrahead – Playmate of the Year

Ezzel a címmel nem is várhatja az ember, hogy mindenki fel legyen öltözve, hát meg is történik a baj, a Playmate-ek egyáltalán nem vesznek ruhát a cenzúrázatlan verzióban, így aztán nem nagyon lehet az MTV-be kerülni. Még szerencse, hogy létezik egy cenzúrázott változat is.

És ezt olvastad már?
Peter Parkernek már se híre, se hamva az Irány a Pókverzum folytatásának első trailerében