10 rajzfilm pornóparódiája, amiről nem hiszed el, de létezik
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mindenről pornót kell készíteni. Nincs mese. És nem ússzák meg a régi vagy éppen új kedvenc rajzfilmjeink sem. Íme 10, amire nincs sok magyarázat.

Dragon Boob Z

A Dragon Ball pornóváltozatában az lenne a szép, ha minden fontosabb "ütközet" pont úgy tartana akár több epizódon keresztül is, mint a sorozatban. De ezek másfajta meccsek, és lerendezik őket gyorsabban.

Assventure Time

Minden idők címadása az Adventure Time pornóverziójáé, és elég végignézni a fotón feszítő társaságon, aztán nem is lesz több kérdésed.

SpongeBob Squarenuts

Ha valamit nem akarsz látni, hát az a SpongyaBob pornóverziója, és nem csak azért, mert inkább nem akarod tudni, hogyan néz ki egy Spongya-Szandi menet, hanem azért, mert Spongya úgy néz ki benne, amitől egy életre rémálmaid lesznek.

 

Dick & Morty

Annyira adja magát ez a címválasztás, hogy szinte kötelező volt megcsinálni a Rick & Morty pornóverzióját miatta. És igen, Pickle Rick itt Pickle Dick.

This Ain't Smurfs

Az egyetlen Hupikék törpikék-verzió, amiben Hókuszpók nem törppörköltet akar készíteni Törppillából. Vagyis lehet, hogy mégis, de előbb..

Who Fucked Jessica Rabbit?

A Roger nyúl a pácban büszkélkedhet minden idők legszexisebb rajzolt karakterével, Jessica Rabbit persze sokak fantáziáját megmozgatta, de ha valaki azt mondta volna, hogy egyszer még élőszereplős VR-pornót készítenek vele, azt lehet, hogy körberöhögjük. Pedig megtörtént.

Tugrats

Ha valamiből, hát a Fecsegő tipegőkből nem kellett pornóverzió. Ahogy azt a Family Guyban anno Peter mondta David Bowie és Mick Jagger Dancing on the Streets-klipjének megnézése után: "megtörtént és nem tettünk ellene semmit".

Family Guy: The XXX Parody

És ha már emlegettük: hát persze, hogy a Family Guy sem kerülhette el a sorsát. Quagmire és Meg sem. Migirimigiri.

Bob's Boners

Bob burgerfalodájában itt már másfajta dolgokat tömködnek szájakba, kérdés, hogy mennyire elégedettek ettől a vásárlók.

This Is Not South Park

Ezek nem ugyanazok a negyedikesek, de itt is bármire képesek. Lehet, hogy itt tényleg előkerül az Antonio Banderas szexbábu?

És ha már szóba került az Antonio Banderas szexbábu, ezt olvastad már?

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.