Tavaly sem volt tilos levetkőzni a filmekben és a sorozatokban, így vetkőztek is azok az áldott színésznők rendesen. Nézzük meg a tíz legemlékezetesebb textilledobást és egymásnak esést!

Alexandra Daddario

True Detective

Az egykori gyerekszínész Alexandra egyre szexisebb lett, a True Detective kedvéért pedig bedobta a csöcsfaktort, amikor Woody Harrelsonnal bújt ágyba, vagy kanapéba, vagy hogy is mondják ezt. Maradjunk annyiban, hogy a jelenet után még hetekig nem tértünk magunkhoz.


Scarlett Johansson

Under the Skin

Bár Magyarországra nem jött be végül Johannson kisasszony első, de akkor már teljes vetkőzését bemutató filmje, azért csendben megemlékeznénk róla, hogy megtörtént az ügy, mégpedig tisztességgel, A felszín alatt-ot pedig várjuk nagyon nagy szeretettel legalább DVD-n .


Eva Green

Sin City: Ölni tudnál érte

Eva Green vetkőzése mindig öröm, és hát ugye a hölgy nagyon szeret nekünk örömet okozni. Idén egyszer a Sin City folytatásában dobta le a textilt, a moziban mutatott jeleneteibe nehéz belekötni, és nem is szeretnénk. Kedveljük.


Elizabeth Olsen

Oldboy

Az Olsen-lány nem szokott megijedni, ha meztelenkedni kell, az Oldboy pocsék remake-jében Josh Brolinnal kellett ágyba bújnia, amivel mindannyian tudjuk, mi a probléma, ha láttuk az eredetit (ne adj’ isten az újat), de ha el tudunk vonatkoztatni attól, kik esnek egymásnak, akkor Elizabeth Olsen bizony remek testet villant, és emiatt hálásak lehetünk a filmnek.


Emily Ratajkowski

Holtodiglan

Ben Affleckről végre kiderült, hogy színésznek sem éppen utolsó, Emily Ratajkowskiról ugyanez nem mondható el, bár megteszi, amit lehet David Fincher Gone Girl-jében tisztességgel, mégis arra fogsz emlékezni, hogy már megint kivillantak azok az isteni mellek. Ahogy a nagy könyvben meg van írva.

Eva Green

300: A birodalom hajnala

Eva Green másodszor. Bár a 300 előzmény- és folytatásfilmjében kissé nevetséges szexbe bonyolódik ellenfelével, azért itt is jó látni őt lenge ruhában. De azért inkább paródia maga a jelenet, mint közönség kedvéért elkövetett izgatás.


Stacy Martin

A nimfomániás 1. - Rendezői változat

A rendezői változat telis tele van pornósnál is pornósabb jelenetekkel, a fiatal Stacy Martin szíves közreműködését adja többségükhöz, és bár a moziverzióból is bátran szavaztunk volna az év szexjelenetei közé egy-két finomabb darabot, inkább mégis a rendezői nyersességet választjuk, ha lehet.

Cameron Diaz

Szexvideó

Bár a filmet kifejezetten utáltuk, egyetlen jelenetet nem tudunk felejteni belőle. Jó, többet sem, de azokat sajnos különböző borzalmak miatt. Cameron Diaz végre levetkőzött. Mennyit kellett várni erre a pillanatra? Nyilván nem egy mindent azonnal feltáró jelenet, de egészen beleégett a retinánkba. Mint ahogy az az átlátszó felső is, amit a görkoris jelenet elején visel. A fene se gondolta volna, hogy még mindig ennyire jól néz ki.


Nathalia Dill

Mesterséges mennyországok

Bár ez egy 2012-es filmről van szó, mégis idén került a magyar mozikba, és tele volt annyi és olyan minőségű szexjelenettel, ami mellett nem illik elmenni szó nélkül. A Mesterséges mennyországok lány a lány ellen akciója például bátran lehetne az év szexjelenete is.


Nathalie Emmanuel

Trónok harca

A sorozat minden férfi nézője tudja, hogy aki egyszer is feltűnt már a széria történetében, az bizony vetkőzni fog. Missandeire viszont nem annyira számított senki, de mégis megtörtént a textilnek az ő ledobása, és milyen jó, hogy megmutatta magát Nathalie a folyóparton!


És ezt olvastad már?
Ray Fisher most már igazán elkezdhetne színészkedni igazságosztás helyett