Ha igazán nagy rajongó vagy, akkor ez semmi, ugye? Ugye?!

Holnaptól kaphatóak a jegyek a Backstreet Boys-koncertre, nem is annyira vészesek az árak, kivéve, ha nagyon-nagyon közelről szeretnénk látni és érezni Nick Cartert, a DNA Circle-be ugyanis 260 000 Ft-ért lehet jegyet váltani, ennyiért talán még némi DNS is jár a kedves vásárlónak a srácoktól. Ne legyünk igazságtalanok, mert ez egy elég izmos VIP-csomagot jelent, ahol találkozhatsz a srácok... bocsánat, férfiakkal, fotózkodhatsz velük, kapsz némi merchandise-cuccot, és különféle extra programokra is bejárásod lesz.

Ha ez sok lenne, de mégis szeretnénk érezni a Backstreet Boys közelségét, akkor a DNA Side-jegyeket tudjuk ajánlani a kör két oldalán 150 000 Ft-ért, ekkor talán még azért ránk tud esni Kevin pár csepp izzadtsága. Ezért is jár egy csomó extra: pezsgős koccintás (a zenekar ezen sajnos nem szokott részt venni), poszter, merchandise, belépés a show előtti DNA Green Room nevezetű valamibe, ez egyébként természetesen a Circle-jegyek megvásárlásához is jár.

A sima állójegyek egyébként 17 500-ért, a kiemelt állók pedig 23 500-ért kaphatóak, ami tényleg nem vészes. De ha ez nem elég, akkor tessék feltörni a malacperselyt. Mi komolyan nagyon várjuk 2019. június 25-ét, hogy megnézhessük őket a Papp László Budapest Arénában.

És ezt olvastad már?
Ezért érdemes néha átnézned az emailfiókod spam mappáját is