Előfordulhat, hogy nem emlékszel a Hirtelen 30 című vígjátékra. A filmet 2004-ben az akkor éppen sztárstátuszt élvező Jennifer Garner nevével adták el a mozik. Könnyű kis semmiség volt, ami szerzett néhány kellemes percet a nézőinek, de azért nem váltotta meg a világot.

A film egy kamasz lányról szól, aki annyira unja már a létezést, hogy egy balul sikerült szülinapi bulin azt kívánja, bárcsak felnőtt nő lehetne már.

Mivel egy limonádé vígjátékról beszélünk, ezért a folytatást valószínűleg magad is ki tudod találni: a tegnap még 13 éves lány egy harminc éves érett nő testében ébred fel a következő napon

Az érett nőt játszotta Garner, míg a mozi elején hisztiző 13 éves lánykát bizonyos Christa B. Allen alakította, akit azóta sem láthattál a nagy vásznon, tévésorozatokban és tévéfilmekben viszont összesen 37 címet jegyez az IMDb szerint.

Akkoriban így nézett ki az ifjú színésznő:

Christa éppen tegnap töltötte be 30. életévét, ami kiváló apropó arra, hogy megnézzük, hasonlít-e a filmbéli Jennifer Garnerre. A válasz: határozottan, vagyis a hölgy gyönyörű.

A színésznő szinte az összes közösségi platformon jelen van. A Youtube-on saját csatornával nyomul, ott van a TikTokon és természetesen az Instagramon is. Mutatunk is néhány képet róla:

Kicsit megkésve, de boldog születésnapot kívánunk neki!

(Képek forrása: Instagram)

És ezt olvastad már?
Nagyjából 200 kamasz tört be egy floridai villába, hogy illegál házibulit rendezzenek