Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Vannak, akik fullra pakolták már a baszatáskát, akik idős fejjel csajoztak, akik mattrészegen sátrat akartak állítani, mi pedig egyszerűen nem tudjuk megunni őket. Ezt az 5 magyar fesztiválvideót bármikor vinnyogva nézzük újra.

VOLT egyszer egy részeg sátorállítás

A VOLT történelmének egyik csúcspillanata, két fazon úgy próbálta meg felállítani a sátrát, hogy az felér egy komolyabb vígjátékkal. Lehet elemezgetni a mozdulatokat, lehet találgatni, vajon mi járt a tagok fejében, de az biztos, hogy ennyire lerészegedni már művészet.

Norbiék a Szigeten

Igazából ezen akár sírni is lehet, de mindegy is, Norbiék kicsit furán viszonyultak a Szigethez, de hagyjuk ízlés dolga. Ha nekik így jó, akkor nekünk is.

Sound Rotation

A 444 készítette minden idők magyar fesztiválvideóját, amikor Ács Daniék leruccantak a Balaton Soundra, és forgattak egy tökéletes Club Rotation paródiát, és még csak meg sem kellett izzadniuk abban, hogy olyan jeleneteket forgassanak, amiken képesek vagyunk sírva röhögni még ennyi év után is.

A csábítás akadémiája

És ha már Ács Dani, akkor emlékezzünk meg arról a másik perfekt ámokfutásáról, amikor a Soundon próbált Pick Up Artistként érvényesülni, és sikerrel is járt. Minden pillanata kincs.

Csajozós bácsi

A 86 éves Karcsi bácsit az Index vitte ki a Szigetre csajozni, és olyan dumákat nyomott, hogy azokat a mai napig simán idézgetjük.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.