A Cyberpunk 2077 szexjelenetei a Pornhubon végezték
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A mai naptól végre mindenki számára elérhető a CD Project RED várva-várt játéka, a Cyberpunk 2077, ami még egy kicsit a The Witchernél is bevállalósabb lett.

És ezt nemcsak az erőszakra vagy a nyelvezetre kell érteni, hiszen a fejlesztők ezúttal is belecsempésztek néhány szexjelenetet a játékba. Nem nagy spoiler, hogy gyakorlatilag már az első fél órában a játékos arcába mászik egy pár szépen leprogramozott női mell, szóval ezúttal is 18 pluszos szórakozásra kell felkészülni.

A megjelenés előtt a fejlesztőknek meg kellett küzdeniük néhány játékossal, akik már a premier előtt elkezdték nyüstölni a játékot, és erről nem átallottak videókat feltölteni ide-oda. Ezeket sikerült viszonylag időben letakarítani az internetről, hiszen a YouTube tekintetében a Google olyan, mint egy gyorsreagálású hadtest, ha nem jogtiszta tartalmakról van szó.

A most beállt helyzet azonban egy kicsit kényesebb, hiszen

Akinek erre a hírre már kicsordult a nyála, azoknak szólunk, hogy ne tessék hardcore pornóra gondolni, inkább csak mérsékelten erotikus tartalomról van szó, amit egyébként már csak azért is érdemesebb a játékban megtapasztalni, mert némelyik elég komoly spoilernek minősül.

Ha semmiképpen nem bírod cyberpunkos poresz nélkül, inkább ezt ajánljuk a figyelmedbe:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.