A színésznő az Entertainment Weekly-nek nyilatkozott, és vagy nem vágja, miről beszél, vagy már ügyesebben csúsztat, mint egy védőügyvédből lett politikus.

Ha tudod, mi a szitu Johnny Depp és Amber Heard körül, akkor nem fárasztunk a részletekkel, ha nem, akkor itt vannak az előzmények:

Johnny Depp a válás idején, és azóta is a saját bőrén érezheti a következményeket. Legutóbb például Grindelwald szerepétől esett el, mert a Warner már kínosnak érezte a vele való kooperációt.

Az a Warner, aminek ezzel szemben látszólag semmilyen aggálya nincsen Amber Hearddel kapcsolatban.

A mai napig ugyanis az a dolgok állása, hogy Heard az Aquaman 2-ben visszatér Mera szerepéhez, pedig a hölgyről már kiderült, hogy hazug, képmutató, agresszív és a házassága alatt többször folyamodott tettlegességhez. A nagyon erkölcsös stúdió a jelek szerint mégsem tervezi úgy elengedni a kezét, ahogy Deppel tette a minap, pedig ez a lépés ráadásul egy nagyon komoly összegbe fájt a Warnernek, Heard kisasszonytól viszont elméletileg teljesen ingyen tudnának megszabadulni.

Ha mindez még nem lenne alapból elég kínos, Amber az említett nyilatkozatban elmondta, hogy nagyon várja a forgatás megkezdését és rendkívül izgatott a rajongók szeretete miatt.

Miközben ezt kifejtette, már az egymilliót is meghaladta azoknak az aláírásoknak a száma, melyek azt követelik, hogy a Warner rúgja ki őt az Aquaman folytatásából.

Már tavasszal is indult petíció annak érdekében, hogy Heardöt cseréljék le Emilia Clarke-ra Mera szerepében, de igazán csak akkor indult be a gépezet, amikor Deppet eltávolították a Legendás állatok-franchise főgonoszának szerepéből.

Az online kezdeményezést jelenleg másfélmillió aláíró támogatja, amiről már igen nehéz tudomást sem venni, a színésznő mégis megoldotta. Sőt, a nyilatkozatában azt is elmondta, hogy

A fizetett híresztelések és a közösségi médiában indult fizetett kampányok hatástalanok, mert nincs semmi valóságalapjuk. Csakis a rajongóknak lehet hatásuk az Aquaman 2-re.

Amit igen nehéz nem úgy értelmezni, hogy a sztár szerint a rajongók mellette állnak, ez a másfélmillió aláírás pedig csak úgy jöhetett össze, hogy valaki fizetett érte.

Valóságtagadás, level 200. Ha a Warner tényleg nem lép semmit az ügyben, az egészen visszataszító példája lesz a férfiakkal szembeni negatív diszkriminációnak.

És ezt olvastad már?
Sajnálattal közöljük: nem biztos, hogy le tudnád csapni Mark Zuckerberget