A popszakma legjobb MILF-ei már megvoltak, anyák napja alkalmából viszont végig kell mennünk a legszexibb filmes mamákon is. Fel vagyunk készülve rájuk?

 1. 10 / 10

  Mary-Louise Parker

  A Weeds díler-mamája a sorozatban már bőven megmutatott mindent magából, de reméljük, ez nem akadályozza meg abban, hogy párszor még levetkőzzön a jövőben. Elképesztő, hogy ez a nő már elmúlt 50, legalább 15-öt simán letagadhatna.

 2. 9 / 10

  Gwyneth Paltrow

  Aki látta a Bosszúállókat, vagy a Glee Gwyneth Paltrow-val megáldott epizódjait, annak számára nincs is kérdés, ez a nő valami egészen elképesztő is tud lenni. Eszméletlenül sportos, az arca még mindig kislányos, és vadabbnak tűnik, mint valaha. Volt férje, a Coldplay Chris Martinja már másfelé jár, Gwyneth azóta Brad Falchuk forgatókönyvíróval kavar. Szerencsés. Mármint a srác.

 3. 8 / 10

  Jessica Alba

  Nagyon nehéz Jessicára anyukaként tekinteni, pláne, amikor még mindig olyan bomba formában van, hogy rá gondolva csak Howard Sternt tudnánk idézni az Intim részekből: „Tudod, mit tennék veled testileg? Nem tudom pontosan, de egy percig tartana!”

 4. 7 / 10

  Angelina Jolie

  A nagycsaládos anyuka, aki ugyan állítólag már régen nem rosszkislány, de még mindig ott van benne a dög. Azt is el tudnánk képzelni, hogy Angelina megtisztult lelkében maga az ördög valahol legbelül azért zokog, hogy végre elő tudjon törni. Na majd most, a válása után...

 5. 6 / 10

  Halle Berry

  Régen csak simán jó nő volt, de a Kardhal óta (értsd: mióta megmutatta a melleit) sokkal jobban szeretjük, és akkor még nem is beszéltünk a Szörnyek keringője túlfűtött jelenetéről Billy Bob Thorntonnal, ami beillett volna egy laza szoftpornóba is.

 6. 5 / 10

  Natalie Portman

  Oly’ fiatal még, de máris anyuka. Méghozzá kétszeres, és eszméletlenül szexi anyuka. Ha valaki másképp gondolja, akkor ajánljuk figyelmébe a Fekete hattyú azon jelenetét, ahol Mila Kunis és Natalie kicsit egymásba gabalyodnak. Bár a jelenetnek van egy elég nagy hátránya: fájóan rövid.

 7. 4 / 10

  Sofia Vergara

  A tökéletes filmes MILF, tökéletes latina, tökéletes testtel, és még vicces és tehetséges is. A Modern Familyben nyújtott alakításán minden egyes epizódban tudunk röhögni, de úgy, hogy közben nem felejtjük el megbámulni idomait sem.

 8. 3 / 10

  Monica Bellucci

  Talán senkiben sem merül fel kérdés azzal kapcsolatban, hogyan is került be a színésznő ebbe az összeállításba. Ő az ultimate színésznő MILF kategória győztese, aki valószínűleg még 20 év múlva is ugyanolyan szexi lesz, mint fiatalabb korában. Tökéletes.

 9. 2 / 10

  Salma Hayek

  Ekkora mellek a világon nincsenek, de mégis, valószínűleg elég sokat lendítettek a karrierjén is annak idején. Külön örültünk, amikor a Desperadoban közszemlére tette őket, annak pedig még jobban, hogy a 2006-os Kárhozott szeretőkben és a Fridában teljesen meztelenül is megmutatta magát. Hihetetlen, hogy már ő is túl van az ötvenen.

 10. 1 / 10

  Catherine-Zeta Jones

  Egy egész világ szerette volna az ágyába csábítani, erre férjhez ment a vénülő Michael Douglashez. Skandallum! Egy ilyen „tehetséget” kár elpazarolni. Szerencsére az öregedés sem áll rosszul Catherine-nek, szóval még most sincs túl sok olyan férfi, aki módszeresen rugdalná ki az ágyából. A Mellékhatások túlfűtött jelenetéből pedig kiderült, hogy még mindig bőven benne van a dög.

És ezt olvastad már?
A Microsoft felvásárolta az Activision Blizzardot