A filmtörténelem 10 legtürhőbb karaktere
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Torrente ötödször is visszatért, ennek örömére megkeressük kedves barátait, avagy összehozzuk a Paraszt Filmkarakterek Klubját, ahol a türhőségi mutató minden egyes versenyző esetén durván kileng.

Torrente

A mester. Az ikon. A férfi, akinek minden beszólása inkorrekt politikailag, aki nem eszik bambuszt, mert azt a pandák zabálják, aki még letol néhány felest a műszak előtt, hiszen akkor még nincs szolgálatban, aki képes volt az arabokat és a franciákat egyetlen mondattal megsérteni. El is várjuk tőle.

Eric Cartman

Az örök hetedikes, aki nem dagadt, csak ünnepien telt, és akkora vadállat, hogy képes volt Scott Tenormannel… le sem merjük írni, hogy mit művelt vele, maradjunk annyiban, hogy nagyon, de nagyon csúnya dolgokat. Cartman képes bármiért elárulni a barátait, de minden jó beszólás az övé, imádjuk is őt, de nem lennénk a barátai, pláne nem az ellenségei.

Ford Fairlane

A lazaság korlátlan ura, aki csak magyar nyelven kultikus figura, a zseniális, az eredeti szöveget kreatívan átíró szinkron ugyanis nem csak növelte az élvezhetőségi szintet, de kultstátuszba is emelte Ford Fairlane kalandjait, mert csak itt állt meg Ford esze és… mindenki tudja, mije még. Tőle tudjuk, hogy a Disco Express minden idők egyik legpocsékabb zenekara (na nem a magyar verziójára gondoltunk), azt a töménytelen mennyiségű káromkodást pedig egyszerűen nem tudtuk nem megjegyezni.

Balogh Tibi

Minden idők legparasztabb magyar karaktere, aki barátaival, Bodrival, Tysonnal (aki egyébként szintén esélyes erre a díjra) és a nem túl beszédes Psychóval karöltve követ el annyi suttyóságot, amennyi suttyóságot magyar ember a vásznon nem nagyon tud elkövetni. Balogh Tibi bármire képes a pénzért, de annyira sötét, hogy az a pénz bizony sosem lesz az övé, de mivel elég gátlástalan, előbb-utóbb nyerni fog, ráadásul az egész ország neki szurkol. Balogh Tibi nyerni fog.

Jay

Néma Bob heteró élettársa, a már a Shop-Stop 2 óta megtért Jay az egyik legnagyobb filmes türhő, akinek csoda, hogy van egyáltalán barátja, hiszen a mocskos szája még a legkisebb baj, csajozási szokásai már közepesen problémásak, az viszont már kifejezetten aggodalomra ad okot, hogy képes meztelenül a Goodbye Horses-ra pózolni, miközben rúzsozza magát. Ettől függetlenül bármikor megnéznénk vele és kis barátjával egy új filmet.

Stifler

Az Amerikai pite-filmek, de mondhatnánk, hogy a vígjáték-történelem legnagyobb parasztja, aki a csajokat csak eszköznek tekinti, a barátait meg egyszerű csicskáknak. Persze megkapja a magáét, amikor Finch rámozdul az anyjára, többször is, de ettől még valamiért kedveltük ezt a nettó idiótát, akkor is, ha a négy részen keresztül volt annyira irritálóan tahó és ordenáré, mint senki más.

Biff/Griff

Kicsit csalunk, hiszen a Tannen család két tagját is egy lapon említjük, de mivel mindkettejüket, sőt, mindkettejük mindenféle életkorban megjelenített verzióját Thomas F. Wilson alakította, egy kalap alá kell vennünk. A McFly család ősellensége, aki különböző korokon át keserítette meg a család tagjainak életét, valamint

Aladeen diktátor

A véreskezű pöcs, aki mindenkit kivégeztet, minden celebet kifizet magának egy éjszakára (még Arnold Schwarzeneggert is), és zsigerből nyomja el a nőket, de tulajdonképpen nem különösebben kedveli jobban a férfiakat sem. Sacha Baron Cohen karaktere azért picit szelídül, de azért még akkor is séróból ütnéd.

Lloyd Christmas

Sokáig gondolkodtunk, hogy vajon Dumb vagy Dumber türhőbb-e, mivel egyszerűen nem lehetséges külön kezelni ezt a két idiótát, de Lloyd talán mégiscsak parasztabb, hiszen képes volt a leszakadt fejű papagájt összeragasztózni, majd eladni egy vak kisfiúnak. Persze azért Harry is megtette a magáét, de azért ez mégis a türhőség csimborasszója!

Sterling Archer

Egy igazi titkosügynök, de nem annyira titokban egy hatalmas paréj, aki nem tiszteli az embereket, a nőket a legkevésbé, de ettől függetlenül nagykanállal fogyasztja őket. Persze egy olyan anyával, mint Malory Archer az emberből nem lehet jólfésült, jólnevelt úriember. De ha az lenne, nem is kedvelnénk ennyire.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.