Vonaglás a teniszpályán, és egyéb kisfilmek a nagyvilágból - A hét legszexibb klipjei
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mivel rengetegen gondolják úgy teljesen érthetetlenül, hogy pár jó női testtel (vagy csak eggyel, ha több nincs) még egy kétes minőségű zenét is el lehet adni, ezért igyekszünk minden héten kiválogatni a friss termésből azokat a klipeket, ahol az előadók hasonlóképp gondolkodtak. Íme az első eresztés!

Jarecki & BRK - Trabaho

Lengyelországban nehéz lehet az élet, mert a helyi Majka és Curtis mindenhol nagyon jó csajokat lát. Végül is régen voltunk már Varsóban...

Charusha - 16

Az orosz gyönyörűség barátnőivel a sportoknak hódol, és kamuból 16 évest játszik némi leszbi felhanggal, de amíg ilyen remekül áll neki a tesis cucc, addig mi baj történhet?

Monster Magnet - The Duke

A stoner rock császárai nem vállaltak túl sokat anyagilag, amikor új klipet akartak forgatni, de azt tudták, hogy egy lengén öltözött csajjal nagyjából bármit el lehet adni. Bejött.

2RCwgz4FiSA

Scooter and Vassy - Today

A német lakossági hájligájli techno abszolút urai új felállásban is lakossági hájligájli technót tolnak, kicsit sok Calvin Harrist hallgattak mostanában, utána pedig a Spring Breakerst is megnézték vagy százszor, de sebaj. A drop kérlelhetetlenül érkezik.

Admiral C4C feat. Roxana - OMG

Vonagló csajok egy román klubban, sosem látott felállás, de valahogy mindig bejön. A román pop és a román csöcsök újra lecsapnak.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.