Sokak szerint az uniformis alsó része lényegében egy fehérnemű. Mutatjuk.

Senki előtt nem titok, hogy sokan nem az ételek vagy az italok miatt (bár azok sem rosszak) járnak a Hooters bárokba, hanem azért, mert a személyzet rendszerint rendkívül attraktív.

Az elmúlt évtizedekben a Hooters rendszeresen variálta az egyenruhákat, a munkaruhák az idő során egyre merészebbek lettek. A legújabb dizájnváltás, úgy látszik, sokaknál kiverte a biztosítékot.

Az új uniformis felső része nem is változott annyira, az alsó viszont lényegében teljesen eltűnt, az egyik TikTokker szerint lényegében fehérneműt kell majd hordaniuk munka közben.

@ggnguyenwhat’s that supposed to fit?!? ##hooterstiktok ##hooter ##hootersgirl ##StudentSectionSauce♬ KeyKey Palmer - ConTejas

A jelek szerint egyébként a Hooters nem a legmerészebb étteremlánc, az Egyesült Államokban működő Winghouse már egy ideje legalább hasonlóan rövid ruhákat ad a felszolgálóknak.

@xbaileyhunterIG: baileyjeanhunter 💋 ##newhootershorts ##hootersuniform ##winghousegirls ##hooters ##winghouse ##hootershorts ##hootersgirl♬ original sound - xbaileyhunter

A Hooterst egyébként régóta kritizálják azért, mert sokszor szigorú követelményeket állít a női munkavállalókkal szemben. A Hooters-lányoknak megmondják, hogy milyen legyen a hajuk, a sminkjük és nem utolsósorban azt is, hogy mit viseljenek a munkaidő során.

(Eat This; kiemelt kép: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Teszteld a tudásod a magyar kultúra napján!