A Jackass stábja húsz év alatt hétmilliárd forintnyi orvosi számlát hozott össze

Azt, hogy mennyire nemnormálisak a Jackass szereplői, eddig nehéz lett volna számszerűsíteni, de most készült egy kutatás, mely érzékletes választ adott a kérdésre.

A Nova Legal Funding nevű társaság ugyanis szakértők segítségével összeszámolta, hogy a húsz évvel ezelőtt indult franchise epizódjaiban és egész estés filmjeiben a stábtagok által elszenvedett sérülések nagyjából mekkora kórházi számlát tettek ki.

Az eredmény pedig egészen elképesztő:

Jó, nyilván a kezeléseket a csapat biztosítója fizette, de abban is biztosak lehetünk, hogy ezt a biztosítást sem úszták meg két forintból.

És ha már ezt kiszámolták, adja magát a kérdés, ki a notórius a srácok közül, és a kutatás természetesen ezt is megválaszolta. A dicsőség Johnny Knoxville-t illeti meg, akire nagyjából 8,66 millió dollárt kellett költeni. Őt követi Ehren McGhehey 7,38 millió dollárral, a favorit Steve-O pedig meglepetésre csak a harmadik helyen végzett 5,82 millió dollárral.

Íme Knoxville sérülései részletezve (forrás: Nova Legal Funding)

Ha bírod az agyament csapatot, akkor érdemes végignyálaznod a kutatás megállapításait. Knoxville-nél például a szem kiugrása, illetve az aligátorharapás tételekre hívnánk fel a becses figyelmed, de a többieknél is akadnak egzotikumok.

Arról a bizonyos szemkiugrásról egyébként itt találod a sztorit:

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.