A legrosszabb külföldi CD-borítók (1. rész)
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Külföldön sem jobb a helyzet, a borítóipari munkások ugyanis néha nem ápolnak szoros barátságot a jó ízléssel.

 1. 10/10

  Rod Stewart - An Old Raincoat Won't Ever Let You Down

  A réten ólálkodó, ballonkabátos Rod mindent megtesz azért, hogy jobb kedvre derítse az unatkozó gyerekeket. Kabátja alatti zsákjában van minden jó, piros alma, de főleg mogyoró. Kisebb fogócskákra is kapható, de sosem érti, a szülők miért nem nézik jó szemmel vidámságát. Nem sokkal később sem javult a helyzet, mikor azt kezdte énekelni, hogy „Da Ya Think I’m Sexy?”.

 2. 9/10

  David & Rhonda Bean – Something Happened To Daddy

  Apu már nem a régi. Mostanában széles mosollyal fogdossa kislánya fenekét, és valamiért képtelen normális öltönyt választani magának. Jézus a háttérben komoran bámul maga elé. Üzent a faterjának, hogy nem erről volt szó a teremtésnél…

 3. 8/10

  Francisco Y Fernando – Vamos a La Playa

  A két szegény vándornak még pólóra sincsen pénze. Hátizsákjukban is csak némi kenyér, májkrém konzerv, és egy váltás alsógatya található. Legnagyobb slágerük borítófotózásához sem volt túl sok pénzük, olcsó pénzért egy tájkép-poszter előtt pózoltak meztelen, napbarnított felsőtestükkel, valahol Mexikóváros-Alsón.

 4. 7/10

  Kevin Rowland – My Beauty

  A Dexy’s Midnight Runners vezérének szépségtitkai, aki ebben a szerkóban már nem Eileent, hanem Sándort szólítja meg szerzeményeivel. Már csak akkor lenne durvább a szett, ha a háttérben figyelő rózsaszín boa is a nyakába kerülne. De köztudott tény, hogy a Művész azt csak este 10 után szokta a nyakára applikálni, amikor bulizni indul a Riff-Röff Rock Clubba.

 5. 6/10

  Pooh-Man – Funky As I Wanna Be

  Magyar kórházakban nem találhatunk ennyire fanki szülész-nőgyógyászt, aki minden egyes "betekintés" során az arcára hegesztett napszemüvegben vizsgálja a vizsgálandót. Pedig némi csúszópénzért freestyle-ban közölhetné a beteggel diagnózisát.

 6. 5/10

  Prince – Lovesexy

  Van az a pillanat, amikor szótlanul állsz egy kompozíció előtt. Ez egy ilyen pillanat. A kis herceg szemérmesen takargatja magát, és csak gigolo bajszával, valamint burjánzó szőrzetével jelzi azt, hogy a látszat csal, ő tulajdonképpen a nők kedvéért mutatta meg kimunkált testét a virágok tetejére ülve.

 7. 4/10

  Millie Jackson – Back to the S**t!

  Azt az utolsó tányér hüvelyeset már nem kellett volna. Az sem sokat segített, hogy ebédre megtolta azt a tányérnyi chilis babot két evőkanál Erős Pistával. Az énekesnő szorult helyzetét mi sem mutatja jobban, hogy még cipőjét sem tűri meg magán, azt levéve talán jobban tud koncentrálni arra, hogy komplikációmentesen adja ki magából az ördögöt.

 8. 3/10

  Heino – Liebe Mutter…

  Egy virágcsokor, ami sosem hervad el. Egy mosoly az arcunkon, ami szintén örökké tart. Heino anyja örömmel fogadja a rózsákat, de jobban örült volna, ha kisfia megtanul öltözködni, és elgondolkodik a kontaktlencse használatán. Heino lenne Németország válasza Austin Powersre?

 9. 2/10

  Eilerts Jul

  Ha Uncle Sam és a Mikulás szerelemgyereke hordaná az ajándékokat, biztosan furcsa meglepetésekben lenne részünk. A Művész ránk mutat, nekünk énekel a tökéletesen kimunkált csillagok között, lazaságát pedig kibuggyanó felsőtest-szőrzetével érzékelteti, roppant elegáns módon.

 10. 1/10

  Richard & Willie – Funky Honkey, Nasty Nigger

  A Tiszabronxi mesemondó pajzán történetekkel igyekszik feltüzelni hallgatóságát. Az első sorokban ülő Funkyné Hajlamos Margit nem bírja tovább, orálisan fixálni igyekszik a színpadi munkást. Vajon sikerül befejeznie a történetet, amíg a rajongója végez? Az arckifejezés szerint nem biztos!

   

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.