A legrosszabb külföldi CD-borítók - 2. rész
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Figyelem! A második külföldi eresztést csak azoknak ajánljuk, akik képesek bezárni egy biztonságos széfbe saját jó ízlésüket, hogy az még csak véletlenül se akarjon bekavarni az élvezhetőségbe!

 1. 10/10


  Gerhard Polt – Leberkäs’ Hawaii

  Ebbe a szendvicsbe még maga a jóisten se harapna bele, bár bizonyos kultúrkörökben a bájgúnár emberi fejek egy méretes ananászszeletre helyezve igazán ínycsiklandó fogásnak számítanak. Ez a hely viszont nem szerepel a mi univerzumunkban. Legalábbis reméljük…

 2. 9/10


  Mike Crain – God’s Power

  Adriano Celentano táncos papként parádézot, láttunk már gördeszkás hittérítőt, de olyat még nem, aki vérmes tekintettel hasított volna ketté saját kezével blokktéglákat. Gyanítjuk, hogy emberünk, ha mennyben lakó főnöke számára sértő dolgokat hall a gyóntatószékben, azon nyomban átrúg a falon pörgőből. Mindennapi roundhouse kickünket add meg nekünk ma…

 3. 8/10


  The Best of Singing Postman

  Postás Józsi? Ugyan már! Ez az ember gitáron is remekül elboldogul, és bár mosolya inkább a fiatalkori (értsd: 50 éves) Uhrin Benedekre emlékeztet, azért biztosan hitelesebben játssza el a Postakocsin érkezem című örökbecsűt, mint Komár Laci.

 4. 7/10


  ET – Best Friends

  Ez az E.T. nem akar hazamenni. Külvárosi turkálókból összeszedett szettje beég a retinánkba, Lakatos Márk sírva vonul vissza. Nem akarunk az ő legjobb barátai lenni. Még pénzért sem.

 5. 6/10


  Fabio – After Dark

  Sötétedés után jön el hozzád ez a kigyúrt, meztelen felsőtestű szuperhős egy olyan mosollyal, mintha alsórútdisznói fociedző lenne, akinek csapata éppen most nyerte meg a kerületi bajnokságot. A rózsacsokorért pedig mi kérünk elnézést.

 6. 5/10


  Ira North – If I Were a Woman

  A helyi bibliaárus ráébredt, ő bizony nem élvezi a férfilétet, ráadásul legnagyobb ellenfele, Kajakosné Keresztelő Erzsébet többet tud eladni, a nőknek manapság már jobban megy a biznisz. Ira mindent megtenne a siker érdekében.

 7. 4/10


  Kjell Kraghe – Vind I Seglen

  Bizonyos univerzumokban nem a Nap kel fel az égen, hanem egy norvég schlagerbajnok, egy igazi táncdalhuszár, akinek fényéből több galaxis is táplálkozhatna, a hajósok viszont folyton megijednek ettől a sorozatgyilkos-mosolytól. Szemüvege viszont bárki bármit mond, nem tűr ellentmondást.

 8. 3/10


  Kobus Fourie – Liedjie van Verlange

  Kevesen tudják, hogy kedvenc pornórendezőnk, Kovi skandináv területeken harmonikával hódít, hetyke bajszával olyan slágereket ad elő, mint a „Lederhose, lederhose, du bist total egal”. A mi büszkeségünk, Márió, a harmonikás irigykedve nézi, ahogy Kobus kezében három rózsaszállal is képes játszani. Hiába, külföldön még ezt is jobban tudják…

 9. 2/10


  The Celebration Road Show – Amazing Grace

  A képen látható kisgyerek, Kovács Damienke maga az ördög. Őrült mosollyal csap le szerencsétlen hajléktalanra, amikor megjelenik neki az éjszakában. Vagy lehet, hogy csak a borba kevertek valamit, amitől emberünk hallucinálna?

 10. 1/10


  Tony Tee – Time To Get Physical

  Az egy csupaszcsiga izomzatával rendelkező Tónit megfenyegeti az asszony: ugyan emelje fel a súlyokat, mert a végén még rálép a golyóira, és az senkinek sem lesz jó. Antal magabiztos tekintete arról árulkodik, hogy nem lesz probléma, ami teljesen természetes, hiszen két kigyúrt haverja megemeli helyette a 10 kilós súlyokat.

  Nézd meg a sorozat első részét!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.