A legrosszabb magyar borítók 2.
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Még közel sincs vége! A magyar borítótermések között akad még sok-sok igencsak elgondolkodtató darab.

 1. 10/10

  Bakter Brothers – Te sem vagy szebb

  Íme az ötmillió forintos kérdés: felszállnál-e egy vonatra egy olyan állomáson, ahol Hitler-bajszú bakterek dolgoznak? Ki tudja, hova fut be a szerelvény?! A munkásemberek láthatóan jó barátságot ápolnak a tápiómogyorósi Rambóval, aki öltözékéből ítélve egy ideje már csak a rave-partikon akciózik.

 2. 9/10

  Lajcsi & Jimmy – Ne bántsatok soha engem

  Ha két ekkora zenei istenség találkozik, az univerzum felrobban. Még a photoshop mesterek is meglepődtek, amikor Lajcsi és Jimmy aprólékos körbevágása, majd egymás közelébe illesztése után a háttérben olyan energiák szabadultak fel, amely csakis Son Goku kamehaméjával lehet egyenértékű.

 3. 8/10

  Bódi Guszti – CD Válogatás

  Nem is kell más egy visszatekintő lemez borítójához, mint az utóbbi idők legjobb koncertfotóinak csodálatos összeillesztése Paintben, majd a háttérben egy lelkes közönség bemontírozása. A platina így is garantált!

 4. 7/10

  Diktátor – A 7 vezér

  A vezérek közül hegylakó módjára már csak hárman maradtak életben, ők viszont középkori harci mezben, páncélban tengetik mindennapjaikat. Kardjukat már csak kenyérszeletelésre használják, de ha a lábukra lépnek a 7-es buszon, még bármikor előkerülhet az aprító eszköz!

 5. 6/10

  Fekete Pákó – A csoki csak a szádban olvad

  „Ó, ha rózsabimbó lehetnék!” – gondolja Pákó ezen a remekbeszabott képen, amiből még az is kiderül, hogy a Művész Rolling Stones rajongásának semmi sem szabhat határt. Vajon a fekete Kojak-nyalóka megjelenése ihlette meg a sorozat remake-jének készítőit? Gyanús az összefonódás!

 6. 5/10

  Fenyő Miklós – Mr. Rock and Roll

  Igen, kedves közönségem, ez én vagyok. Pont abban a pillanatban, amikor átveszem a Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjét ebben az indokolt aranyszínű öltönyben. A jampik már csak ilyenek.

 7. 4/10

  Gergely Róbert – Új szerelem

  Most hagyjuk az Operett Színházba illő ruhát, a póz az, ami gondolkodásra késztet. Vajon mi zajlódhat Róbert fejében? Könyörgöm, fejezzük be a fotózást, mert menten betojok? Vagy hogy hidd el kérlek szerelmem, tényleg ekkora a szerszámom? Esetleg egy tűzlabdát készül gyúrni, majd felénk reptetni. Az égető kérdésre talán már sosem kapunk választ.

 8. 3/10

  TNT – Bumm, bumm…

  Azt csak nagyon kevesen tudják, hogy leforgott a Godzilla magyar változata is, amelyben egy megvadult tyúk tesz rendet a Nagymező utcában hat korsó sör után. Trabantokat borít fel, de a budapesti igazságosztóknak nagy nehézségek árán mégis sikerül elmenekülni előlük. A borítón egy képkockát láthatunk a nagy költségvetésű eposzból.

 9. 2/10

  Bartók Krisztián – 1x1 Forradalom

  Egyszer egy királyfi mit gondolt magába’, forradalmat szított turkálós ruhába’. Kezében Playstation Move-val hadonász, és utasítja ki teátrálisan pózoló nőjét a szobából. A lány egyébként is menne, már csak azért is, mert Freddie Mercury és Marilyn Manson szerelemgyereke nem ápolt jó viszont az ízléssel, semmiféle téren sem.

 10. 1/10

  Orbán Józsi – Lányok szívében lakom

  A piros háttérből csodálatos technikával kiemelkedő Orbán (vagy ahogy a borítón láthatjuk: Orbám) Józsi haja mintha a jó öreg Windows Paint munkája lenne, néhány ecsetvonás, és már kész is a séró, nem kell bajlódni a fodrásszal sem. A fent szereplő cím a falon lógó képeket, és a feléjük boldog mosollyal mutató Művészt tekintve kissé kétértelmű, Bajor Imit és Zámbó Jimmyt látva kérdéses, hogy most akkor kit is tekintünk lánynak. Közel sincs vége: A harmadik rész nagyon erős versenyzőket tartogat, a külföldiekről nem is beszélve! Apropó, az első rész megvolt?

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.