A legszexisebb szuperhősnők, akiken brutálisan jól áll a kosztüm
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Van, aki a Földről, van, aki egy másik bolygóról érkezett. Van, aki kosztümben, van, aki egyszerű ruhákban dolgozik. Egyben azonban mind hasonlítanak. Mindannyiuknak van szuperereje, és nagyon szexisek. És mivel a Bosszúállók szuperhősei újra akcióban vannak, meg is nézzük őket.

Macskanő

Michelle Pfeiffer

Halle Berryről megpróbálunk nem tudomást venni, mármint nem személy szerint róla, hanem a borzalmas Macskanő-moziról, Michelle Pfeiffer amúgy is remekül hozta, amit kellett a Batman visszatérben, és úgy állt rajta a latex, hogy attól minden valamire való S&M-fétisű egyén tekintete párás lett.

Storm

Halle Berry

Na de ettől függetlenül szeretjük Halle Berryt, és szeretjük az X-Men-szériát, akár Bryan Singer, akár Matthew Vaughn veszi kezelésbe a szuperhősöket. Közülük is különösen szeretjük Stormot, oké, részben azért is, mert Halle Berry játssza, részben viszont azért, mert igazi kőkemény szuperhősnő, nehezen legyőzhető, és még a platinaszőke is jól áll neki.

Elektra

Jennifer Garner

Hogy a Daredevil-film, és annak spinoffja milyen, azt most inkább hagyjuk, azt viszont ne, hogy Jennifer Garnert mennyire szerettük nézni bennük. Nem Elektrát, Jennifer Garnert, aki megfelelően gyönyörű volt ahhoz, hogy ne sértődjünk meg rá a Daredevil után. Csak Ben Affleckre, aki még pocsék is volt a hősként, aztán még jól el is vette a színésznőt. Hallatlan.

Gamora

Zoe Saldana

Jó kérdés, hogy vajon mennyire szexi egy teljesen zöld színű lény a galaxis valamely pontjáról, de Zoe Saldana megmutatta, hogy ez a kérdés tulajdonképpen nem is kérdés. Starlord vonzalmát nagyon is értjük, Zoénak pedig a kék és a zöld színek után valami változatos színű szerepet is kívánunk a jövőben!

Alisha (Misfits)

Antonia Thomas

Hát mennyire szexi egy olyan egyébként ránézésre is csodás szuperhős, akinek a szuperereje abban rejlik, hogy aki hozzáér, az mindenáron rá akar mászni? Egy tízes skálán tíz? Antonia Thomasnak a Misfits-ben nem kellett volna hozzánk érnie, hogy ilyen hatást váltson ki belőlünk, egyben megjegyeznénk, hogy ez minden idők legfeleslegesebb szuperereje valaha a film- és sorozat-történelemben.

Lucy

Scarlett Johansson

Lucy bizony szuperhős, akinek egy szuperdrog segített szupernővé válnia, a nézőnek pedig azért lesz szuper kedve, mert ezt a csodát maga Scarlett Johansson játssza, aki egy zsákban is annyira szexi lenne, hogy felgyulladna a vászon. Scarlett Fekete özvegye csak azért nem szerepelhet itt, mert Black Widow tulajdonképpen nem szuperhős, csak közöttük harcol, de úgy, mintha lenne valami különleges képessége.

Pepper Potts

Gwyneth Paltrow

Tudjuk, kicsit neccesen fér bele Vasember csaja a legvágyottabb szuperhősnők közé, de azért vegyük figyelembe, hogy a Vasember 3 végén Pepper bizony rövid időre akaratán kívül is eléggé badass szuperhőssé válik, és jól is áll neki. Aztán visszatér közénk, az egyszerű emberek világába, már ha lehet azt egyszerű embernek nevezni, akinek Vasember a pasija. A helyes válasz: nem.

Gal Gadot

Wonder Woman

Bár még meg sem jelent a Batman vs. Superman, máris megelőlegeznénk egy minden idők legszexibb szuperhősnője-dobogós helyezést Gal Gadot-nak, hiszen az első képek alapján nagyon jól áll rajta a Wonder Woman-szerkó, ami bár nem egészen a szokványos kosztüm, de attól még, hogy xénás, azért jár a pont.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.