A magyar fesztiválok és szórakozóhelyek elindították a Maradj Otthon Fesztivált

Persze ez a 80 éves Bözsike nénit nem fogja meggyőzni arról, hogy maradjon otthon, de talán másokat igen, és ez a lényeg.

A magyar fesztiválok és klubok összefogtak, hogy mindenki figyelmét felhívják arra, hogy tényleg maradjanak otthon. Marha jó látni, hogy együtt dolgozik ezen a Sziget, az EFOTT, a Campus, a Művészetek Völgye, a Paloznaki Jazz Piknik, a VeszpémFest, a VOLT, a STRAND, az Etyeki Piknik, a Balaton Sound, a SZIN, a Kolorádó, a Bánkitó, a MOL Nagyon Balaton, klubok és koncerthelyszínek közül a Budapest Park, a Barba Negra, a Papp László Budapest Aréna, az A38 hajó, az Akvárium Klub, a Dürer Kert, de tulajdonképpen több mint 50 szervezet öszefogásáról van szó, úgyhogy a lista nem teljes.

A Maradj Otthon Fesztivál lényege, hogy a fesztiválok és a klubok fellépői Facebookon osztanak meg tartalmakat otthonukból mindenkivel, elsőként Rúzsa Magdi énekelte el a Most élsz!-t, Ákos is adott egy karanténkoncertet, Járai Márk pedig ma, azaz vasárnap este 8-tól zenél élőben. Ide kattintva lehet követni az eseményeket, aztán reménykedni, hogy valamikor majd egy igazi fesztiválon is koccinthatunk egy sörrel mindenki egészségére.

És maradjatok otthon!

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.