Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Netflix megint nagy fába vágja a fejszéjét, bár látva, milyen iramban termelik a képernyőre valót, azt azért nem mondanánk, hogy túl nagyba.

Sorozatot forgatnak Andrzej Sapkowski regénysorozatából, a Witcherből (nálunk a Vaják címet kapta), melyet a legtöbben onnan ismernek, hogy ebből csinálta meg a CD Project Red a The Witcher 3: Wild Hunt című videojátékot, amit sokan a XXI. század eddigi legjobb RPG-jeként tartanak számon. (Mi is imádtuk egyébként.)

A Witcher-sorozatról már legalább egy éve megy a pletyka, de eddig nem sok konkrétumot osztott meg a közönséggel a streamszolgáltató. Most azonban a sorozat producerének, Lauren Schmidt Hissrichnek köszönhetően kaptunk egy igen izmos infoadagot. Kezdjük azzal, hogy az első évad nyolc epizódból fog állni, és inkább a regényfolyamból, mint a játékból fog meríteni.

A főszereplő személyéről már egy ideje mennek a találgatások, és sokan azért tartották már korábban is Henry Cavillt befutónak, mert a színész soha nem titkolta, hogy hatalmas rajongója a játéknak. Még egy grafikát is megosztott az Instagramján, melyen Geraltként jelenik meg.

Most pedig vége a találgatásnak, ugyanis Cavill szintén az Instagramon erősítette meg, hogy valóban ő fogja eljátszani Ríviai Geraltot. Tessék, elkezdheted szoktatni a szemed a látványhoz!

Mivel a forgatás még el sem kezdődött, a premierdátum még egy kicsit odébb van. Egyelőre azt sem lehet tudni, mennyi pénzt kíván a Netflix beletolni a showba, de mivel egy fantasyról van szó, biztosan vastagon fogó tollal ülnek le számolgatni.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.