Elég rossz a tendencia, de talán még van visszaút.

A PC Guru magazin a napokban közölte az olvasókkal, hogy sajnos nem tudják tovább folytatni a print kiadás elkészítését, aminek nyilván a piac folyamatos változása az oka, de online természetesen folytatják a munkát. Ez azért is rettenetes hír, mert ők voltak a legrégebbi magyar gamer magazin a piacon, 27 év után a decemberi az utolsó alkalom, hogy nyomtatott formában is olvashatod a cikkeiket.

Még rosszabb hír, hogy a Gamestarra is hasonló sors várhat, és ezt maga a szerkesztőség tette közzé egy cikkben ma. A Gamestar nyomtatott verziója még megmenthető, ehhez azonban az olvasókra van szükség.

"Szomorúan alakul az év vége, és nem csak magunk miatt mondjuk ezt. Higgyétek el, őszintén szólunk, mikor azt mondjuk: szívből sajnáljuk, hogy a magyar gamer-sajtó utolsó bástyája, a Gamestar magazin is megérezte a változó idők szelét. Ugyanis alig pár órával ezelőtt jelentették be, hogy jelen állás szerint januári lapszámuk nyomtatott formában már semmiképpen sem lesz, helyette 16 oldalon jelentkeznek a PC World magazinba betagozódva - de ez még nem jelenti azonnal a végét, most esélyetek van megmenteni a print formátumot."

Ehhez az kell, hogy 2500 új előfizetője legyen a magazinnak december 31-ig, ami elég kevés idő. Ha ez nem jön össze, akkor sajnos a print Gamestarnak is búcsút kell vennünk, ami szomorú lenne, ugyanis a 20 éve létező magazin is elég komoly bástyája a magyar játékosvilágnak. Persze, online minden folytatódhat, de valljuk be, az nagyon nem ugyanaz. Hajrá srácok, nagyon szurkolunk nektek!

 

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon